Cupa Cheile Gradistei va avea la start 87 de concurenti. Acesta este numarul de inscrisi pe lista finala a celei de-a doua etape din CNVCD 2019. Cupa Cheile Gradistei-TOTAL se va disputa in acest weekend pe un traseu nou pentru motorsportul romanesc. Este vorba despre cel care face legatura intre Moeciu si Fundata.

Pe lista de inscrieri figureaza monoposturile pilotate de Lucien Hora, castigatorul primei etape, si campionul absolut din 2018, Andrei Dumitrescu. Ca si prototipurile lui Emil Nestor, Silviu Dumitrescu, Dani Otil si Aurelian Andronache.

Pentru primele locuri se vor lupta si turismele la bordul carora se vor afla Lucian Radut, Costi Stratnic, Bogdan Cuzma sau Călin Fagadar, scrie site-ul FRAS. Care-i mai aminteste intre protagoniste si masinile GT (Ferrari si Audi R8) pilotate de Mihai Leu, Florin Voicu si Eduard Cozma.

Sambata, 18 mai, sunt programate trei manse de recunoasteri si doua manse de antrenamente cronometrate. Acestea din urma sunt decisive pentru stabilirea ordinii de start din mansele de concurs. Cele doua urcari de concurs vor avea loc duminica, 19 mai, de la orele 13:00, respectiv 15:30, dupa ce in prealabil pilotii vor mai avea la dispozitie inca doua runde de recunoasteri.

Lista de inscrieri finala: Lista-de-inscrieri-Cupa-Cheile-Gradistei-TOTAL

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.