Klausenburg Retro Racing, competitie aflata la primul sezon, si-a derulat prima runda in Moldova. Un total de 46 de concurenti s-au aflat la startul etapei disputate in Bacau.

S-a alergat la patru categorii. Cel mai mare numar de inscrieri s-a inregistrat la Clasice si Modificate. Celelalte doua intreceri au avut la start concurentii de ;a Youngtimer, respectiv Rally 2.

Many Gyenes, la startul etapei a doua a Klauseburg Retro

Marco Chiorean, care a pilotat un BMW M5, s-a impus la Clasice, Clasa 4. La Modificate cel mai mare numar de concurenti s-a consemnat la Clasa 2, adjudecata de Dragos Bizoi (Volkswagen Golf GTI). La Clasice, la Clasa 4 s-au înregistrat 7 concurenți, victoria aparținându-i lui Marco Chiorean cu un BMW M5, în timp ce la Modificate, cei mai mulți sportivi au fost la Clasa 2, unde s-a impus Dragoș Bizoi, cu un VW Golf GTI.

Clasamentele complete după prima etapă sunt disponibile aici.

A doua runda din Campionatul Klausenburg Retro Racing se va desfasura in perioada 18-19 mai la Satu Mare. Organizatorii au anunțat deja si o prezenta surpriza la start, Emanuel Gyeneș, cunoscutul participant al Raliului Dakar.

Sursa: FRAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.