culisele Formulei 1

Culisele Formulei 1 ti se vor dezvalui pe Netflix, din 8 martie. Aceasta este data la care urmeaza sa apara documentarul „Drive to Survive”.

Platforma de streaming video ne-a oferit si primele detalii despre productie. Primul sezon va avea 10 episoade. Startul, in 8 martie, cu numai o saptamana inainte de startul noului sezon.

Culisele Formulei 1 si in primul trailer

Netflix a publicat si un prim trailer. Din aceste imagini aflam, fie si pe scurt, ideea documentarului. Astfel, cei care vor viziona documentarul urmeaza sa fie familiarizati cu culisele competitiei. Puteti afla care sunt ingredientele care duc la victorii si modul in care acestea sunt sarbatorite. Dar si, in egala masura, veti avea imagini si informatii interesante despre evenimentele din curse. Inclusiv accidentele grave.

Producatorul documentarului este James Gay Rees. Un nume cunoscut de catre fanii F1. El este, reamintim, cel care a produs in 2010 si pelicula despre viata si cariera lui Ayrton Senna.

Si, se pare, vom avea parte de o productie de referinta. Cel putin asa sustine Ian Holmes, responsabilul cu drepturile media ale Formulei 1. „Acest documentar unic ne releva esenta acestui sport. El ne ajuta sa oferim povestile nespuse de pe circuit si din afara lui. Prin parteneriatul cu Netflix devenim un brand de entertainment si vom putea atrage noi fani”, a declarat acesta.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.