Prima etapa din 2018 a Campionatului National de Off-Road s-a disputat weekendul acesta in localitatea Gilau, din judetul Cluj.

Cupa Banca Transilvania 2018, organizata de Transsylvania Off Road Club, a adunat la start nu mai putin de 45 de echipaje, iar spectacolul a fost la el acasa pe durata celor doua zile in care au avut loc probele.

Concursul organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS) si a Comisiei Nationale de Offroad s-a desfasurat pe patru categorii auto, iar castigatore sunt urmatoarele echipaje:

Clasa Extrem: Claudiu Pestean si Tudor Tamas;

La capatul celor doua zile de competitie dura, Claudiu Pestean, vicecampionul national de anul trecut, care de aceasta data a facut echipa cu Tudor Tamas, a reusit sa obtina prima pozitie la Extrem, in timp ce podiumul acestei clase a fost completat de Viorel Popa/Dan Lixandra si Bogdan Cord/Adrian Lozinca.

Clasa Open: Andrei Museteanu si Sorin Melente;

La Open, etapa a fost castigata de Andrei Museteanu si Sorin Melente, un echipaj cu mare experienta, care anul trecut, la Gala Campionilor, a urcat de 4 ori pe podium. Pe pozitia secunda i-au urmat Teodor Visoiu, campionul en-titre la Trial Open, si Marius Pop, locul 1 la copiloti la Tropy Open in 2017, iar pe a treia treapta a podiumului au urcat Simion Maties si Alexandru Piedemonte.

Clasa Standard A: Laurentiu Simonca si Rares Bucur;

Podiumul a fost completat de echipajele Raul Petrea/Romeo Andries di Ionuț Fetcu/Andrei Surigiu.

Clasa Standard B: Adrian Cernea si Sorin Popa.

Nicolae Burada si Traian Maracineanu au venit pe locul secund, iar Andrei Hazgan si Razvan Visoiu au incheiat pe pozitia a 3-a.

In ceea ce priveste Trialul, organizat sambata dimineata, la cariera de piatră Somesul Rece, Andrei Museteanu si Sorin Melente s-au impus la Open, Dragos Codescu si Cosmin Petrisor la Extrem, in timp ce la Standard B si Standard A au castigat Narcis Andron/Octavian Popanton, respectiv Karol Pereteanu/Simona Popescu.

Rezultatele primei etape a Campionatului National de Off-Road castigatori

A fost cea de-a 17-a editie a competitiei organizate de Transsylvania Off Road Club, care s-a desfasurat dupa urmatorul program:

VINERI – 30 MARTIE 2018

07.30 – 08.30 – Mic dejun
08.45 – Publicare ordine de start
09.00-9.15 – Sedinta tehnica
09.30 – Start ZIUA 1
18:30 – Ora estimata pentru incheierea ZILEI 1
19.00 – Cina

SAMBATA – 31 MARTIE 2018

07.30 – 08.30 – Mic dejun
08.30-8.45 – Sedinta tehnica
09.00 – Start TRIAL
09.30 – Start ZIUA 2
19.00 – Ora estimata pentru incheierea ZILEI 2
21.00- Saturday Night Party
22.00 – Cina festiva si petrecere

Rezultatele primei etape a Campionatului National de Off-Road 1Rezultatele primei etape a Campionatului National de Off-Road 2Rezultatele primei etape a Campionatului National de Off-Road 4

Rezultatele primei etape a Campionatului National de Off-Road 5

Sezonul Campionatului National de Off-Road continua cu etapa de la Baia Sprie, programata in perioada 19-22 aprilie.

Apoi, sezonul 2018 al Campionatului National de Off-Road (CNOR) va programa etapele de la: Slanic Moldova (24-27 mai), Orastie (12-15 iulie), Slanic Prahova (20-23 septembrie), Buzau (11-14 octombrie), Iasi (8-11 noiembrie) si Targoviste (29 noiembrie – 2 decembrie).

Anul trecut, nu mai putin de 257 de sportivi au participat la Campionatului National de Off-Road (CNOR).

Sursa foto: Facebook/Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.