Etapa a doua din cadrul Campionatului National de Off-Road a fost anulata oficial.

XTreme Trophy Maramures, programat in acest weekend la Baia Sprie, nu se va mai tine dupa ce organizatorul a comunicat că evenimentul nu se poate desfasura din cauza problemelor meteorologice care au afectat traseele de concurs, anunta Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS).

Iubitorii de off-road vor putea totusi participa intre 20 si 22 aprilie la Cupa memoriala Adriana Micle 2018, organizata de Transsylvania Off-Road Club.

Vineri, 20 aprilie, se va face inscrierea, incepand cu ora 18.00, la pensiunea Casa Cerbului, Vintu de Jos (judetul Alba), iar startul evenimentului se va da la ora 22.00.

Fiecare participant va primi o lista de locatii GPS, care trebuie atinse cu ajutorul masinilor 4X4.

Masinile trebuie sa fie inmatriculate, iar participantii vor forma echipe de cate minim 2 masini, dintre care cel putin una va trebui sa aiba un dispozitiv de inregistrare a traseului parcurs (tableta sau telefon). Acest traseu va fi trimis la finalul evenimentului (sambata, ora 19.00) pe adresa de email (care va fi comunicata vineri, la inscriere).

Timpul de finish al echipajelor va fi timpul ultimei masini (din cele 2 minime obligatorii). Dupa ce va expira timpul maxim(sambata, ora 19.00) la fiecare jumatate de ora se va invalida unul din punctele GPS atinse.

Transsylvania Off Road Club anunta ca pentru a primi coordonatele GPS se va percepe o donatie de 200 lei/masina, plus cate 50 lei/fiecare ocupant al ei (ex. 1 masina+2 participanți= 200+50+50 lei).

Toate fondurile stranse vor fi utilizate exclusiv in scopuri caritabile, respectiv ele vor fi donate fundatiei SMURD pentru dotarea salvarilor cu echipamentele necesare.

Cazarea se va face la pensiunea Casa Cerbului, exclusiv prin rezervarea telefonica la numarul: 0788.648.555.

Adriana Micle, un cunoscut copilot in competitiile de off-road, s-a stins din viata in 2015, la varsta de doar 36 de ani, dupa o lunga lupta cu o boala incurabila.

Etapa a doua din Campionatul National de Off-Road a fost anulata cupa-memorialaRevenind la Campionatul National de Off-Road, urmatoarele etape ale sezonului 2018 se vor desfasura dupa cum urmeaza:

Etapa I – Cupa Banca Transilvania: 28 martie – 1 aprilie, Gilau (club organizator: Off-Road Club Transsylvania); DESFASURATA

Etapa a II-a – Xtreme Trophy Maramures: 19-22 aprilie, Baia Sprie (club organizator: Xtreme Adventure Baia Mare); ANULATA

Etapa a III-a – Trofeul Dacii Liberi: 24-27 mai, Slanic Moldova (club organizator: Off-Road Club Vaslui);

Etapa a IV-a – ARC Fest: 12-15 iulie, Orastie (club organizator: Off-Road Club Kamikaze);

Etapa a V-a – Cupa T44: 20-23 septembrie, Slanic Prahova (club organizator: Off-Road Club Team 4×4);

Etapa a VI-a – GTC Trophy: 11-14 octombrie, Buzau (club organizator: GTC Motorsport);

Etapa a VII-a – Cupa Adventure 4×4: 8-11 noiembrie, Iasi (club organizator: Adventure 4×4 Iasi);

Etapa a VIII-a – Corb 44 Targoviste: 29 noiembrie – 2 decembrie, Targoviste (club organizator: Corb 44).

In ceea ce priveste etapele Cupelor de Off-road, programul arata in felul urmator:

15-18 martie: Cupa X3M  (Ramnicu Valcea); DESFASURATA

4-6 mai: Cupa Sighisoara (Sighisoara);

17-23 iunie: Cupa Transsylvania Trophy (Cluj);

9-11 august: Cupa Ciuc Adventure Days (Miercurea Ciuc);

29 august – 1 septembrie: Cupa Alba Off Road (Luncile Prigoanei);

16-18 noiembrie: Cupa Toamna in Apuseni (Abrud).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.