Cea de-a doua editie a KTM EUROPEAN ADVENTURE RALLY se va tine anul acesta in perioada 20-22 iunie, in Sardinia (Italia).

Sunt disponibile numai 150 de locuri, iar inregistrarile se vor face exclusiv online incepand din luna martie, pe site-ul KTM ADVENTURE RALLY.

Raliul isi va avea resedinta in orasul Olbia, iar traseul e unul de-a dreptul spectaculos, de-a lungul insulei, cu peisaje minunate asupra marii si muntilor, precum si unele portii de off-road.

Evenimentul e organizat exclusiv de KTM, iar participatii vor putea folosi exclusiv modelele producatorului austriac. Vor fi acceptate modele Adventure: 640, 690, 950, 990, 1050, 1090, 1190 si 1290.

Invitat special va fi Chris Birch, un neozeelandez recunoscut pentru participarile sale la ISDE si Dakar, precum si pentru ca a castigat Roof of Africa de trei ori consecutiv.

Un loc la KTM ADVENTURE RALLY costa 379 de euro si include trei zile de aventura, cu ghid și invitati speciali, pe rute marcate cu date furnizate de GPS.

Vor exista workshopuri pentru imbunatirea abilitatilor tehnice, precum si serviciul tehnic si medical, motociclete de rezerva, cina zilnica si un sac cu produse KTM.

Va exista, de asemenea, opțiunea de a testa cele mai noi modele KTM ADVENTURE.

Cazarea la eveniment si feribotul pana pe insula trebuie rezervate separat de participantii confirmati la KTM ADVENTURE RALLY.

Toate informatiile despre KTM EUROPEAN ADVENTURE RALLY 2018 ktm1

Toate informatiile despre KTM EUROPEAN ADVENTURE RALLY 2018 ktm-2

Toate informatiile despre KTM EUROPEAN ADVENTURE RALLY 2018 ktm-3

Toate informatiile despre KTM EUROPEAN ADVENTURE RALLY 2018 ktm-5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.