În weekend-ul 25 – 26 iunie, la Predeal, a avut loc Cupa Europeană de Hard Enduro organizată de Zen World Extreme, intitulată Carpath Enduro.

Competiţia a fost una de anvergură mai ales prin prisma participanţilor. Printre aceştia au fost şi piloţii de la BGS Motorsport, care au reuşit să obţină rezultate bune. Ervin Kovacs, pilotul echipei BGS Motorsport, a participat la clasa Profesionişti şi a terminat cursa pe locul 5. Rezultatul este cu atât mai meritoriu mai ales că la această clasă au luat start piloţi cunoscuţi precum Alfredo Gomez, Cyprian David, Xavi Leon sau Keith Curtis.

„A fost un concurs greu, dar foarte frumos. Traseul compact, dar solicitant, mi-a plăcut foarte mult. Împărtăşesc feed-back-ul celorlalţi participanţi şi vă spun sincer că este cel mai reuşit concurs din an”, a spus Ervin Kovacs, informează ziare.com. În schimb, Norbert Josza, mezinul echipei, a fost lovit de ghinion chiar din prima zi de concurs, terminând pe locul 21. Acesta a reuşit să recupereze în următoarele două zile de concurs şi a terminat în clasamentul general pe locul 6.

La clasa fete, Andreea Goga, care este şi Team Managerul echipei BGS Motorsport, a reuşit să termine pe locul doi, în ciuda faptului că a suferit mai multe accidente în primele două zile de concurs.

„Un concurs extraordinar, cu o organizare de nivel european! Am pierdut mult timp cu o problemă tehnică, dar mă bucur că am avut ocazia să parcurg acest traseu absolut superb!” a spus Andrea.

Cupa Europeană de Hard Enduro de la Predeal. Echipa BGS Motosport a obţinut rezultate remarcabile 13439241_1190551940979727_793083701601629829_n-300x199

Cel mai ghinionist român a fost Ştefan Popescu. Particpant la clasa Experţi, Ştefan a avut un început bun de competiţie, unde a terminat pe locul 5. În cea de a doua zi, Ştefan a urcat până pe locul 2. Ziua a treia a fost ghinion, acesta ratând podiumul din cauza unei pene de cauciuc.

La fina, Ştefan Popescu s-a clasat pe locul 7.

Alec Dumitrescu, pilotul echipei Viking Pruszynski Adventure Ride, a participat la clasa PROFI, prima zi s-a incheiat cu o clasare pe locul 9,  „A fost o zi infernala ,am terminat pe locul 9 dupa ce am ramas de 2 ori fara benzina. Maine o sa fie ultima si cea mai lunga zi !!!” spune Alec Dumitrescu pe profilul lui de facebook. In a doua Alec reuseste sa termine pe locul 6, astfel el se claseaza pe locul 7  national respectiv locul 6 european.

Mai multe informatii puteti gasi si pe site-ul organizatorului https://www.carpath-enduro.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.