Baja 555 Romania trebuia sa reprezinte etapa cu numarul 4 din Campionatul National de Rally Raid. Intrecerea era programata in perioada 25-27 septembrie si avea drept punct central Buzaul. Organizatorul a anuntat insa ca intrecerea este anulata. Evident, cauza este reprezentata de incertitudinile induse de criza Covid-19.

Scrisoarea deschisa a organizatorului

Anuntul a fost facut public printr-o scrisoare deschisa a organizatorului Baja 555 Romania. Acesta invita concurentii si fanii rally raid-ului la editia 2021. Atunci cand, cu totii ne dorim, situatia o sa fie alta.

Dragi prieteni, in primul rand dorim sa va multumim pentru sprijin si rabdare in toata acesta perioada de incertitudine. Am decis, si de data aceasta, sa amanam competitia noastra „dupa o indelunga analiza a contextului national si international din ultimele saptamani. Motivele care au dus la aceasta decizie sunt, evident, legate de incertitudinile provocate de pandemia de coronavirus.

In primul rand, nu stim daca autoritatile ne vor permite organizarea competitiei la amploarea pe care ne-o dorim cu totii. Si mai ales sa putem oferi SIGURANTA cu care v-am obisnuit. O alta necunoscuta se refera la echipajele internationale. Care, pe legislatia din acest moment, ar trebui sa intre in carantina imediat ce sosesc la ei in tara, ceea ce ar duce la imposibilitatea de a participa la competitie.

In ultimele saptamani am primit de la voi mesaje pline de speranta ca BAJA 555 ROMANIA se va tine in 2020, in ciuda contextului. Am sperat pana in ultimul moment ca vom primi o veste buna care sa ne permita sa pastram neintrerupt sirul editiilor competitiilor noastre. Din pacate, acest lucru nu s-a intamplat, ceea ce ne obliga sa amanam pentru anul viitor editia, care ar fi trebuit sa aiba loc anul acesta, la sfarsitul lunii septembrie.

Abia asteptam sa va dam vesti despre editia viitoare din anul 2021, care preconizam ca va fi la inceputul verii , perioada iunie-iulie, la care vrem sa ne vedem cu voi intr-un numar cat mai mare! Pana atunci, sa fiti sanatosi si in siguranta!!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.