Africa Eco Race 2020 s-a incheiat. Iar Claudiu Barbu si Marius Lupu au ajuns la finis, la Lac Rose, indeplinindu-si principalul obiectiv. A fost o incercare extrem de dura, pe care au dus-o la bun sfarsit. Si o experienta care a probat ca au argumente sa se numere, chiar de la editia viitoare, intre cei care lupta pentru primele pozitii la categoria SSV.

Noapte in desert

N-a fost simplu. Au trecut si prin experienta unei nopti in desert. Pe care o povesteste Claudiu. „Fara nopti petrecute in mijlocul desertului Sahara, nu poate exista drum spre Dakar. In etapa de miercuri am spart cutia. „Balai”-ul a ajuns la noi dupa 12 ore. Am avut nevoie de 36 de ore ca ajungem in parcul service. 36 de ore groaznice. De la vant si praf, lui Marius a inceput sa-i curga sange din nas. A vrut sa stie doar motivul. Apoi s-a linistit. Cu desertul nu glumesti. Trebuie sa te protejezi din prima clipa.

Startul in cea de-a noua etapa nu a mai fost posibil, motiv pentru care vom lua penalizari usturatoare. In acest moment, pentru urmatoarele trei etape, obiectivul nostru s-a mutat si se limiteaza doar la destinatia Dakar. Doar daca tehnicul reuseste, in aceste cateva ore care au mai ramas pana dimineata, sa schimbe cutia si sa o regleze. Pacat! Am avut zile bune, momente bune, cand eram in primii 3 la SSV si in primii 5 la General. Dar Dakarul nu este doar despre cateva momente. Este despre tot ce ai de facut pana la finish-ul de la Lac Rose.

Africa Eco Race 2020: Claudiu si Marius la Lac Rose! Africa-Eco-Race-5-2

Cursa incheiata

Ei bine, intr-adevar. Claudiu si Marius au incheiat intrecerea cu o penalizare de 29 de ore. Fara de care erau mult mai sus in ierarhii (vom reveni asupra lor atunci cand vor deveni oficiale). Insa au ajuns la La Rose. Asa cum si-au propus. Iar acum privesc deja anul 2020 ca unul nu doar cu noi competitii. Ci cu teste si pregatiri pentru o noua experienta in Africa Eco Race. The Real Race to Dakar!

Mai multe detalii despre competitie, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.