Taotao Arrow este o propunere pe care fanii iesirilor in off road o pot adauga in scrisoarea catre Mos Craciun. Cu atat mai mult cu cat desi este inspirat de un Ariel Atom, este mult mai ieftin decat acesta.

Taotao Arrow, cei care l-au conceput, spun ca sursa de inspiratie pentru acest go-kart au fost monoposturile de Formula 1. Noi ramanem la parerea ca seamana mai mult cu un Ariel Atom. Acest lucru conteaza insa mai putin. Mai important este insa ca este, in fapt, un cross-kart. Fiind destinat off-road-ului.

Potrivit pentru teren accidentat

Acest Taotao Arrow beneficiaza de roti de 21 inch pe fata si de 22 pe spate, respectiv de tractiune spate. In plus, garda la sol este de 5.9 inch, iar cursa suspensiilor de 14 inch. Suficient pentru a se descura inclusiv in zonele cu bolovani. Evident, de dimensiuni potrivite, caci vorbim totusi de un cross-kart, nu un off-road-er clasic.

Taotao Arrow este oferit in doua variante, 150 si 200, cu propulsoare monocilindru in patru timpi de 149 si 169 cmc. Acestea au un cuplu de 9.21 Nm, respectiv 10.16 Nm, valori similare cu cele pe care le ofera un kart de inchiriat. Puterea este transmisa catre puntea spate cu ajutorul unei cutii automate CVT care are si marche-arriere.

Indiferent daca vei folosi sau nu limitatorul de viteza setat la 56 de km, de mare ajutor o sa fie franele hidraulice cu disc de pe ambele axe. Iar daca ai ratat franarea, scaunele scoica, centurile in patru puncte si multitudinea de ranforsari si elemente anti-roll vor minimiza „daunele”.

Fara indoiala, va intreabati care este pretul. Ei bine, 2.200 de dolari, online. Insa exista si dealeri care il comercializeaza pentru numai 1.850 de dolari. Astfel ca merita sa cautati cea mai buna oferta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.