Overlanding intr-o formula la care probabil ca nu va gandeati. Ei bine, a pus-o in practica un american, Brock Keen.

Povestea proiectului a fost dezvaluita de Brock pentru Inside Hook. „Sigur, as putea sa spun ca a fost ideea mea, dar nu este asa”, spune el. Mai precis, americanul, pasionat de overlandibg, a cumparat un cort pentru iesirile alaturi de sotia sa. A ales un model Yakima, pentru care a platit 1.500 de dolari.

Insa, in momentul in care a dorit sa-l monteze pe al sau Range Rover cu care obisnuieste sa iasa in off-road, si-a dat seama ca nu avea prinderile necesare. A incercat sa rezolve situatia, insa nu a gasit rapid o solutie. Si a decis sa incerce cu cealalta masina, Porsche 911 Carrera 4S (seria 996), pe care o foloseste zilnic. Cu atat mai mult cu cat avea barele de amarare originale. Totul a functionat si, iata, ineditul proiect a prins viata.

Overlanding de-a lungul SUA cu Porsche...911 overlanding-porsche-911_1-1024x576A pornit in turul SUA

Interesant este faptul ca dupa prima iesire, Brock a postat o imagine pe contul sau de Instagram. Si a fost contactat de cei de la Yakima. Acestia i-au cerut sa treaca pe la distribuitorul oficial de la care achizitionase cortul pentru a se convinge ca montajul a fost facut corect. Evident, pentru a se asigura ca nu vor exista incidente nedorite.

Ei bine, s-au lamurit ca totul este in regula. Incusiv faptul ca greutatea cortului, 52 de kg, nu depaseste limita inscrisa in talon (77 kg). Si i-au dat acceptul. Mai cu seama ca, din punct de vedere marketing, evident, aveau numai de castigat. De altfel, americanul pasionat de overlanding bate America in lung si in lat, alaturi de sotie si cainele lor, vizitand cele mai importante complexe de motorsport, dar si rezervatii naturale. Si posteaza constant pe profilul sau de Instagram, avand deja o comunitate destul de puternica de fani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.