Muzeul Porsche isi deschide portile, gratuit, pentru toti doritorii. Evenimentul are loc pe 17 mai, cu ocazia celei de-a 43-a editii a Zilei Internationale a Muzeelor. In ton cu motto-ul acestui an, ”Muzee pentru egalitate: diversitate si incluziune”, duminica aceasta vor fi oferite si tururi digitale live pe Instagram@porsche.museum.

Mission Future Heritage

Fanii din intreaga lume pot participa la tururi. Ei pot experimenta astfel modul in care Porsche transpune din trecut in viitor ideile si valorile marcii sale.

„Diversitatea digitala este mai importanta ca niciodata in astfel de timpuri. Acum cand calatoriile devin o reala provocare”, explica Achim Stejskal. El este cel ce conduce departamentul ce administreaza Patrimoniul istoric si Muzeul Porsche. Si ofera detalii suplimentare.

„Ne dezvoltam si extindem continuu oferta digitala, nu doar din perioada coronavirusului, ci deja de ani de zile. Ne-am angajat ferm in ceea ce noi numim ‚Mission Future Heritage‘. Dorim sa folosim canale moderne pentru a prezenta mostenirea de care beneficiaza marca noastra. Ca si viitorul ce i se deschide inainte. Si nu dorim sa facem acest lucru doar local, aici, in Zuffenhausen, ci si mai departe de cladirea muzeului.”

Tur de cate o ora, disponibil si pe Porsche TV News, inclusiv in romana

In Ziua Internationala a Muzeelor, doi ghizi vor face fiecare un tur de cate o ora  in germana si engleza, prin expozitia ce cuprinde peste 80 de automobile si se intinde pe o suprafata de 5.600 de mp.

Tururile vor fi, de asemenea, inregistrate in urmatoarele limbi si vor fi disponibile pe Porsche News TV, incepand de duminica: romana, spaniola, franceza, italiana, portugheza, chineza, japoneza, croata si turca.

„Avem in Muzeul Porsche cate un vorbitor nativ al fiecareia dintre aceste limbi. Folosim aceste video-uri cu specific de transmisiune in direct pentru a le multumiti fanilor nostri din intreaga lume si pentru a aduce putin din Muzeul Porsche in casele lor”, explica Stejskal.

„Suntem mandri ca Muzeul Porsche din Stuttgart ofera un tur virtual in premiera in limba romana. Programele oferite de Muzeul Porsche au fost primite cu entuziasm de comunitatea de clienti si de fani Porsche din Romania de-a lungul celor mai bine de 10 ani de existenta. Cel mai recent program, Porsche4Kids, a facut mai interesanta si interactiva perioada de distantare sociala pentru copiii si adolescentii din Romania. Acum fanii de toate varstele se pot bucura de acest tur vitual, pana vom putea calatorii din nou la Stuttgart. Multumim Muzeului Porsche pentru initiativa, ne onoreaza!”, a declarat Alin Tapalaga, Directorul General Porsche Inter Auto Romania SRL, importatorul marcii Porsche in Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.