Jeep Wrangler, „Hot summer trend”. Cu siguranta va ganditi ca este o reclama pentru mult-asteptatele iesiri dupa ce va trece nebunia cu pandemia. Iar daca schimbam modelul SUV cu cel pickup, Jeep Gladiator, la intalnirea cu noul produs al marcii.

Aveti dreptate. Insa numai pe jumatate. Pentru ca poate sa fie si Hot sumer sensation in propria voastra curte. La primul gratar cu apropiatii. Pe care, daca-s pasionati, ca si voi, de astfel de modele, sigur o sa-i dati pe spate.

Decorativ si functional

Ideea le-a venit celor de la Metal Art of Wisconsin. Care si-au spus ca un Jeep Wrangler sau un Jeep Gladiator pot sa fie accesoriul potrivit pentru curtea voastra sau pentru a-l lua la o iesire. Si sa-l puneti la treaba cand vine vorba sa…va incalziti sau sa faceti un gratar.

Si pentru ca toti fanii lui Jeep Wrangler sa fie multumiti, este disponibil in versiuni cu doua si patru usi. In ambele cazuri, dar si a modelului Jeep Gladiator, dimensiunile sunt similare. Este vorba despre 40 x 24 x 21 inch (101,6 x 60,96 x 53,34 cm).

Jeep Wrangler pentru un gratar cu stil Jeep-Gladiator-gratar

Este realizat din otel de 12, extrem de rezistent, cu ajutorul unui cutter laser CNC. Este usor de asamblat si dezasamblat fara sa folositi scule. Si il puteti si personaliza, inclusiv cu vopsea custom. In plus, capota si acoperisul sunt detasabile, pentru a permite accesul la jar.

O opera de arta

Atentia la detalii a fost completa. De la grila tipica Jeep, la manere, balamale. De la roata de rezerva, la jantele care sunt „incaltate” de aceasta data cu metal. Astfel ca ofera o imagine extrem de interesanta si ca obiect de decor pentru un pasionat al acestui gen de modele.

Preturile sunt de 349,95 dolari pentru Wrangler in doua usi, 374,95 pentru Gladiator si 374,95 pentru Wrangler in patru usi. Cu discount, pentru ca in mod normal costa 424,95 (primele doua), respectiv 524,95. Iar termenul de livrare este intre una si patru saptamani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.