Jeep Gladiator a reprezentat si la SEMA 2019 o buna baza pentru proiecte speciale. Am ales astazi doua modele pentru cei care sunt dornici de aventura. Ambele pentru pasionatii de overlanding.

FiftyTen Jeep Gladiator

Jeep Gladiator, aventura cu stil. Propuneri de la SEMA Jeep-Gladiator-1_1-1024x576Un teaser al acestei versiuni l-am vazut inca din primavara, la Overland Expo West. Acum FiftyTen a venit cu proiectul final. Care va costa de la 32.880 de dolari si urmeaza sa fie distribuit in colaborare cu Goose Gear.

Sistemul gandit de FiftyTen pentru Jeep Gladiator permite accesul prin toate cele trei laturi. Si este dotat inclusiv cu un spatiu de depozitare pentru echipament. Producatorul mentioneaza si faptul ca exista posibilitatea de a demonta si depozita cortul atunci cand nu iesi in natura. Acoperisul se poate rabata pe sine Airline care se intinde pe toata lungimea benei.

„Sistemul permite transformarea pick-up-ului in camper in cateva secunde. Este suficient sa deblochezi siguranta si sa actionezi maneta <<Open>>. Si totul este instalat. La fel, la inchidere, tot printr-o miscare de maneta. Trebuie doar sa verifici ca acel cort este bine strans”, spune un reprezentant al producatorului.

Jeep Gladiator AT Summit Habitat Camper

Jeep Gladiator, aventura cu stil. Propuneri de la SEMA Jeep-Gladiator-2_4-1024x576O alta varianta este propusa pentru Jeep Gladiator de Adventure Trailers din Prescott (Arizona). Care si-a numit kit-ul Summit Habitat si-l ofera 9.100 de dolari. Baza este din aluminiu si are o grosime de 1,5 cm. Peretii, de 3 cm grosime, sunt din compozit, si au o structura fagure. Materialul asigura nu doar izolarea, ci si durabilitatea.

De altfel, aceasta varianta de structura de hard-top custom suporta pe acoperis o greutate de pana la 272 kg. Iar pe partile laterale exista sisteme de ancorare pentru kaiac, biciclete sau obiecte de camping. Nu lipsesc nici prize 12 V, mai multe zone cu iesiri multiple USB si boxe cu sistem Bluetooth.

In plus, este oferit si un cort care poate acomoda in deplin confort doua persoane. Materialul din care este realizat este rezistent la foc, ofera protectie UV si are trei geamuri din vinil transparent dotate cu plase pentru muste / tantari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.