Hello Siberia Expedition s-a incheiat acum total. Attila si Kinga Bertici au ajuns acasa, la Satu Mare. Vlog-urile vor continua. Ca si materialele noastre despre cei doi temerari. Care se pregatesc de o noua aventura.

Hello Siberia Expedition si o noua aventura Hello-Siberia-Expedition-3Expeditia intre ai carei parteneri s-a numarat si Best Ride a demarat pe 12 decembrie 2019. Punctul tinta a fost Oymyakon, polul frigului. Astfel ca aventura s-a derulat pe parcursul a 24.000 km si a durat 48 de zile. Traseul: Satu Mare – Lvov – Kiev – Cernobal – Togliatti – Samara – Ufa  – Astana – Pavlodar  – Novosibirsk – Krasnoiarsk – Irkutk – Ulan Ude – Iakutk – Oimiakon – Iakutk – Novosibirsk – Ekaterinburg – Perm – Moscova – Kaunas  – Varsovia – Satu Mare.

Hello Siberia Expedition si o noua aventura Hello-Siberia-Expedition-4Dupa cum ati aflat deja, pe parcursul Hello Siberia Expedition n-au lipsit lucrurile demne de povestit. Intalnirile cu romanii si basarabenii din Siberia. Prietenia legata cu o multime de rusi. Care i-au sprijinit din punct de vedere tehnic (masina a fost pregatita special pentru conditii extreme), dar si cu sfatur. Sau chiar cu bani dupa ce, la final de decembrie, au ramas fara carduri, permise de conducere si buletine.

Sau, pe de alta parte, zilele lungi in masina, la temperaturi care au trecut si de -50 de grade. In cele din urma, Dacia Duster a trecut testul. Sigur, nu a fost simplu, mai cu seama ca vorbim despre o masina de serie. Care nu este gandita pentru astfel de conditii. S-a recurs inclusiv la un truc. Un furtun de la filtrul de aer a fost mutat pentru a trage aer cald de la mortor. Iar oglinda din dreapta a fost acoperita, pentru a „pacali” senzorul de temperatura. Si aceasta pentru ca la -40 de grade computerul masinii nu mai functioneaza.

Despre toate acestea ati putut citi in serialul nostru despre Hello Siberia Expedition pe care-l gasiti aici. Sau puteti sa refaceti, pas cu pas, aventura, aici.

O noua aventura

20 000 kilometri, 15 tari, 45 de zile! Pamir, Mongolia, Baikal. O expeditie pe care Attila o gandeste ca pe una de grup si a setat un numar maxim de 12 masini. Inscrierile, scrie acesta pe pagina de Facebook, vor demara pe 1 noiembrie.

Hello Siberia Expedition si o noua aventura Hello-Siberia-Expedition-2O aventura ale carei planuri le vom detalia cat de curand. Ramaneti pe pozitii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.