Fast and Furious 9 se pregateste de intalnirea cu fanii. Una programata pentru 22 mai. Insa deja stim ce va urma si in anii ce vin.

Astfel, pentru moment despre povestea lui Fast and Furious 9 nu sunt multe detalii. Stim insa ca se pune accentul pe familie. Un Dominic Toretto devenit tata, si care nu-si mai poate trai viata „pe sfertul de mila”. Il cunoastem si pe fratele sau, Jacob, interpretat de John Cena. Si-l revedem pe Han Lue, personajul interpretat de Sung Kang. Ceea ce nu inseamna ca lipsesc scenele explozive sau cascadoriile.

Lipsesc Jason Statham si Dwayne „The Rock” Johnson, care au fost implicati in productia „Hobbs & Shaw”, spin-off al seriei. Dupa cum stiti, scenariul a fost scris de Chris Morgan, el care a facut-o pentru toate filmele francizei de la „Tokyo Drift” incoace. „Hobbs and Shaw” e regizat de David Leitch, cunoscut pentru „John Wick”, „Atomic Blonde” si „Deadpool 2”, iar acum pentru (si) pentru aceasta pelicula.

Cei doi insa ar putea sa reapara in Fast and Furious 10. Care ar urma sa apara in 2021. Poate chiar in doua parti.

Surpriza…feminina

Ei bine, lucrurile nu se vor opri aici. Recent, cu ocazia unui interviu acordat pentru MTV, Vin Diesel a anuntat ca povestea nu se opreste aici. Si a vorbit despre o productie in care la rampa ies personajele feminine. Una care, potrivit acestuia, este deja in lucru.

Mai mult, cunoastem si numele implicate. Este vorba despre Nicole Perlman, Lindsey Beer sau Geneva Robertson-Dworet. Nume care, cu siguranta, iubitorilor de filme de actiune le sunt extrem de cunoscute. Pentru ca au lucrat la productii precum Guardians of the Galaxy, Captain Marvel sau ultimul Tomb Raider.

Exista chiar si propuneri pentru rolurile principale. Evident, nu vor putea lipsi, in opinia noastra, numele deja consacrate de aceasta serie, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster sau Cherlize Theron. Insa, probabil, vom avea parte si de alte vedete cunoscute pentru acest tip de filme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.