In premiera, in perioada 12-15 iulie, in cadrul primului festival de aventura din Romania, ArcFest, se vor desfasura simultan etapele a patra din Campionatul National de Off Road si Campionatul National de Rally Raid.

Evenimentul are loc in Orastie, langa Arsenal Park.

Peste 80 de echipaje, inclusiv internationale, vor lua startul la prima etapa comuna din istoria competitiilor de off road si rally raid din cadrul FRAS. De asemenea, in cadrul festivalului, organizatorii ArcFest au mai pregatit o cupa de enduro, una de ATV si un concurs de biciclete.

Totodata, se vor desfasura si zone de trial, dedicate celor care vor sa inceapa o cariera sportiva intr-una dintre aceste discipline.

“Va fi un concurs de trial sincron si doua de trial pentru demonstratii. Prin acest mod, ne dorim sa atragem cat mai multi concurenti in competitiile viitoare”, a declarat Costin Fantana, presedintele Comisiei Nationale de Off Road si unul dintre organizatorii ArcFest.

Nu vor lipsi zonele de expozanti si vendori, acolo unde vor fi prezentate cele mai noi produse si accesorii din domeniu.

Printre cei care au confirmat deja prezenta se numara Ironman, GTC, House4x4, Taubenreuter, Euronautica, Best Ride, Velopedia, Swifty Scooters, Dojo Motorsports, Polaris si 4×4 Planet.

Vor fi, de asemenea, locuri special amenajate pentru distractia celor mici, un food court cu mancare internationala, vor fi organizate si concerte live la finalul fiecarei zi, dar si workshop-uri cu cei mai cunoscuti aventurieri din Romania.

Foto: Facebook/Transcarpatic Rally Team

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.