Casca de protecție este singurul și cel mai important element pe care trebuie să îl ai înainte de a merge cu un ATV sau UTV. În cea mai mare parte a timpului nu ai nevoie de ea. În secunda în care ai căzut sau ai lovit ceva, exact în secunda aia o să te salveze. Așa că, nu e de joacă. Pe lângă acest lucru, o cască te costă bani. Sub un anumit nivel de preț nu vei găsi modele cu caracteristici senzaționale, dar totuși, poți găsi pe piață căști de protecție bune din punct de vedere al calității și pentru un buget mai redus. Am selectat pentru tine zece modele mai accesibile ca preț, bune și sigure, toate fiind disponibile la vânzare pe internet. Am pus link-uri la fiecare model.

Bell SX-1

Este un model prietenos cu bugetul. Are carcasa exterioara din material compozit policarbonat/ABS și este are canale de ventilație pentru zilele foarte calde. Vine cu o garanție de producător de cinci ani la defectele de fabricație și costă sub 100 dolari americani. Pentru a comanda, click aici.

 

O’Neal 3 Series

Acest model este pe piață de mult timp, iar noua cască 3 Series arată foarte bine, costă puțin și este una dintre cele mai bune alegeri. Respectă standardele de siguranță DOT, ECE22-05 și AS/NZS. Costă cam 100 dolari.  Pentru a comanda, click aici.

 

Thor Sector

Pe lângă faptul că acest model de la Thor arată senzațional, căștile Sector sunt foarte bune din punct de vedere al siguranței oferite și costă puțin peste 100 dolari. Căptușeala este din spumă EPS cu densitate dublă, are mai multe guri de ventilație și carcasa este injectată la presiune. Pentru a comanda, click aici.

 

Fly Racing Kinetic

Pentru că și copiii au acces la ATV-uri și alte jucării din acest segment, propunerea mărcii Fly Racing este pentru cei mici. Căștile îndeplinesc standardele de siguranță DOT și au o căptușeală interioară din două straturi de spumă cu densități diferite, un strat moale și unul mai dur, pentru a oferi o protecție cât mai bună la impact. Sunt disponibile în multe culori și mărimi, de la cele mai mici, până la 4XL. Prețul este de 100 dolari. Pentru a comanda, click aici.

 

Answer Racing SNX 2

Este propunerea Answer de cască de buget, standard de siguranță DOT FMVSS 218. Exteriorul este realizat din material ABS și are prize de aer și evacuări de aer. Arată destul de interesant și costă 115 dolari.  Pentru a comanda, click aici.

 

G-Max MX86

Acest model este unul de calitate, cu un preț mai prietenos. MX86 arată foarte bine și se vinde cu 130 dolari. Este foarte bună pentru zilele calde, grație celor 16 guri de ventilație și o căptușeală Coolmax.  Pentru a comanda, click aici.

 

HJC CL-X7

Nu este cea mai ieftină alegere din linia de căști HJC, dar are mai multe puncte forte decât majoritatea căștilor la acest preț, de sub 150 dolari. Este din fibră de sticlă cu Kevlar, căptușeala este din spumă multi-strat cu densități diferite și are certificat DOT și SNELL. Este disponibilă într-o gamă largă de culori și stiluri. Pentru a comanda, click aici.

 

Fly Racing Trekker

Este o alegere interesantă pentru aceia dintre noi care avem nevoie de ochelari de vedere și nu ne prea împăcăm cu ochelarii speciali de protecție peste cei de vedere. Viziera amovibilă flip-down și croiala/forma căptușelii interioare, o recomandă drept o cască frumoasă și confortabilă. Pentru aproximativ 150 dolari. Pentru a comanda, click aici.

 

Fox V1 Race

Sunt căști grozave, exteriorul este din compozit injectat în matriță și are nouă prize de aer pentru ventilație. Sunt foarte ușoare și îndeplinesc normele ECE22.05 și DOT. Modelul V1 are stilul și aspectul cool carcteristic căștilor Fox Racing, prețul său începând de pe la 170 dolari pe internet. Pentru a comanda, click aici.

 

Troy Lee Designs Air

Aceste căști sunt mai speciale. Având carcasa exterioară din țesătură de fibră de carbon cu materiale compozite și un sistem de ventilație cu admisie forțată de aer (un fel de climatronic la căști de protecție), costă aproximativ 175 dolari. Aspectul este de excepție. Pentru a comanda, click aici.

Copyright foto: www.atv.com, www.scootercrew.com

Copyright informații, concept: www.atv.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.