Textron a prezentat mult asteptatul model Wildcat XX.

Conceput in colaborare cu legendarul pilot de curse off-road Robby Fordon, Textron Wildcat XX vine cu un sistem de suspensie inspirat din cursele off-road, care ofera o mai buna manevrabilitate, cu o cursa de 18inch.

Amortizoarele Fox 2.5 Podium QS3 contribuie si ele din plin la o calatorie cat mai confortabila, in timp ce motorul EFI cu trei cilindri, 998 cc si 125 CP se anunta cel mai puternic din clasa sa.

„Wildcat XX imprumuta detalii de la cele mai extreme modele de off road si a fost dezvoltat pentru a le depasi”, promite John Collins, vicepresedinte Textron.

„Ne place sa spunem ca Textron Wildcat XX pune calatoria pe primul plan si ca veti avea parte de o aventura suprema, indiferent de traseul ales”, a complet oficialul companiei americane.

Suspensia frontala Wildcat XX este prevazuta cu brate A de lungime inegala, capabile sa incline anvelopa pentru a aborda orice unghi. In sprijin vine si suspensia spate de tip Trailing-Arm, comparabila cu cea de pe buggy urile de curse si care ajuta cursa suspensiei sa lucreze in sus si in jos, si nu in lateral.

Textron ne prezinta Wildcat XX wildcat-xx-1

Roll cage-ul este inspirat dupa cele din curse avand componente dure, cum ar fi articulatiile duble de forfecare, o articulatie frontala din aluminiu forjata si tubul HSLA, Textron Wildcat XX este construit pentru trasee extreme.

In plus, motorul este montat in partea superioara, pentru se a evita astfel o eventuala lovire a acestuia.

Alte caracteristi ale lui Wildcat XX:

– Alternator de 65 amperi pentru alimentarea accesorilor;
– Servodirectie electronica standard’
– Un cargo box de 30 de litri;
– Doua pachete si mai mult de 30 de accesorii de la Textron;
– Distanta fata de sol de 14 inch;
– Jante personalizate KMC de 15 inch si anvelope CST Behemoth.

Sursa foto: utvguide.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.