Textron Off Road si-a marit gama de vehicule utilitare cu modelele Prowler Pro si Prowler Pro XT.

Dezvoltate in Thief River Falls, Minnesota, cele doua modele sunt prezentate ca fiind silentioase si de neegalat la capitolul fiabilitate in a aborda cele mai dificile sarcini.

„Textron Off Road s-a axat pe experienta soferului atunci cand a dezvoltat noul Prowler Pro”, a declarat vicepresedintele Textron, John Collins. „Mostenirea Textron, un lider in proiectarea si productia de vehicule de lupta, elicoptere militare si ambarcatiuni marine avansate de incredere pentru a mentine razboinicii in siguranta, a fost pusa in acest vehicul, facandu-l un partener de munca formidabil”.

Prowler Pro are sub capota un motor EFI de 812 cc, capabl sa dezvolte 50 de cai putere.

Textron a prezentat UTV-ul Prowler Pro textron2Textron a prezentat UTV-ul Prowler Pro textron3

Sistemul drive-by-wire este insotit de un sistem CVT, atent calibrat, care asigura o acceleratie neteda si o decelerare a gazului in afara, asigura producatorul.

Pentru o plimbare confortabila, autovehiculul dispune de o suspensie de 10 inchi pe fata si 9,5 inchi pe spate, cu o garda la sol de 10,75 inchi.

UTV-ul e incaltat cu pneuri Pro Terrain de 26 inchi si are o capacitate de remorcare de 680 de kilograme, plus o capacitate cargo box de 450 de kilograme.

Pentru confortul in cabina, autovehiculul este prevazut cu o banca pentru trei persoane.

Textron a prezentat UTV-ul Prowler Pro textron4Textron a prezentat UTV-ul Prowler Pro textron5Capcitatea de stocare este de 17,95 metri cubi, insa vehiculul vine dotat si cu un cargo box de 14.72 metri cubi.

Designul modular din cabina permite indepartarea scaunelor pentru pasageri – care pot fi stocate usor in spatele scaunului soferului – si eliberarea unui spatiu suplimentar de stocare.

Textron Off Road sustine ca a testat modelul Prowler Pro in conditii extrem, timp de mai bine de 1.000 de ore.

Textron a prezentat UTV-ul Prowler Pro textron6Textron a prezentat UTV-ul Prowler Pro textron7

Sunt disponibile peste 50 de accesorii personalizate, printre care un kit de incalzire, protectia corpului, masoane si iluminare. Pachetele de accesorii includ „Geared-Up”, „Expedition” si „Decked-Out”, care ofera diferite optiuni pentru acoperis, parbriz, protectie, iluminare si cabina.

11.399 de dolari este pretul de pornire al lui Textron Prowler Pro.

Sursa foto: UTV Guide

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.