Toată gama de modele pentru 2017 ale producătorului Polaris este disponibilă/la vânzare la toți dealerii din Statele Unite. Odată cu introducerea noilor modele, constructorul american oferă şi accesorii pentru vehiculele sale.

Și ce vehicule! Noul Ranger, noul RZR și noul Sportsman. Datorită cererii mari, a fost restilizat și reintrodus Ranger XP 900 EPS, în a cărui echipare standard este inclusă vopsirea în nuanța premium Silver Pearl (argintiu metalizat cu efect de perlă), jante de aluminiu și servodirecție electrică (EPS). Ranger 500 este disponibil și în finisarea Sage Green.
Gama RZR vine cu mai multe modele, oferind inclusiv câteva noi scheme de culoare:
RZR S 900 EPS Titanium Metallic
RZR 4 900 EPS Titanium Metallic
RZR S 1000 EPS Spectra Orange
RZR XP 1000 EPS White Lightning cu Reflex Blue
RZR XP 4 1000 EPS White Lightning cu Reflex Blue
De acelaşi tratament a beneficiat şi linia Sportsman, având câteva noi nuanţe în ofertă:
Sportsman 570 Velocity Blue
Sportsman 570 SP Sagebrush Green, culoare mată
Sportsman 850 SP Radar Blue
Cea mai mare noutate în domeniul accesorizării vehiculelor Polaris este posibilitatea echipării lor cu sistemul Ride Command. Acesta permite conectarea/comunicarea între mai multe vehicule aflate în off-road, sistemul conectându-se cu telefonul mobil, camere video şi semnal audio. Acelaşi sistem poate memora/cartografia traseele și permite utilizatorului transmiterea lor în format electronic, inclusiv direct pe platformele de socializare. Ride Command este format din softul de operare și terminalul rezistent la apă, respectiv display-ul cu diagonală de 7 inch, sensibil și la atingerea cu mănușă. Display-ul comandă GPS-ul, playlist-ul de muzică via conexiune Bluetooth sau un radio AM/FM, o cameră GoPro. Pe același display se pot primi texte. Paralel cu aceste funcții, se poate lua legătura cu alți rideri din grup, fără ca aceștia să se poată vedea între ei. Spre exemplu, modelul Polaris General 1000 EPS Edition Black Pearl are în echiparea standard sistemul și câteva accesorii controlate de acesta, precum camere video față și spate și un sistem audio MTX Premium cu 8 difuzoare. Acest sistem poate fi montat, ca accesoriu, pe toate vehiculele Polaris, modele 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.