Polaris RZR Turbo S Velocity

Polaris RZR XP Turbo S Velocity este noul reper in segmentul modelelor de 72 de inch. Si, mai mult, vine in doua versiuni, cu doua si patru locuri. Cu preturi de 25.399, respectiv 28.399 de dolari in SUA (ultimul pentru RZR XP 4 Turbo S), acestea ofera o combinatie de performanta si valoare neegalata in segment.

Noile modele Velocity beneficiaza de expertiza dobandita cu versiunile RZR XP Turbo S de 72 de inch. Vorbim despre un tren de rulare mai robust, cu racirea imbunatatita, si transmisie de trei ori mai puternica. Plus sasiu ranforsat, axe mai puternice, brate de control cu deschidere mai mare. Atuuri care permit modelelor Veloce sa domine orice suprafata.

Polaris RZR XP Turbo S Velocity, noua bestie off-road! Polaris-1 In plus, modelele Polaris RZR XP Turbo S Velocity preiau de la RZR XP Turbo S caracteristicile tehnice de baza. Este vorba despre 168 CP, pneuri Coyotes ITP de 32, garda la sol de 16 inch si centuri in patru puncte. Ambele modele au amortizoare din aluminiu, cu regularizarea compresiei, Walker Evans Velocity de 3.0 inch. O versiune ready to race.

De altfel, versiunea Velocity este destinata celor care se gandesc la performanta. Ofera o  experienta si stabilitate superioare. Iar cockpit-ul si finisarile sale au fost modificate pentru un plus de sportivitate.

Polaris RZR XP Turbo S Velocity, noua bestie off-road! Polaris2Polaris RZR XP Turbo S Velocity, performanta si valoare

“Am conceput modelele Velocity pentru a cei care-si doresc combinatia perfecta de performanta si valoare”. Declaratia ii apartine lui Kyle Duea, vicepresedinte ORV Marketing pentru Polaris Industries. Acesta spune si ca modelele vor beneficia de o noua gama cromatica, menita sa raspunda unor gusturi diverse. In plus, gradul de asistare al directiei este mai bun cu 25%. Iar recalibrarea mapping-ului cuplului ofera un control imediat si imbunatatit.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.