Polaris a prezentat noul vehicul utilitar side-by-side Ranger Crew XP 1000.

Ranger Crew XP 1000 dispune de 6 locuri si e propulsat de un motor cu 82 de cai putere.

Cu o garda la sol e de 13 inchi si puterea maxima de tractiune de 1.150 de kilograme, noul model al producatorului american „redefineste ceea ce poate face o masina utilitara”, conform unui comunicat semnat de Polaris.

Polaris afirma ca noul Crew XP poate cara 800 de kilograme de marfa in total, in timp ce scaunele sunt mai groase, pentru a asigura un confort sporit. De asemnea, intrarea si iesirea din vehicul se vor face mai usor datorita unui spatiu suplimentar de 5 centimetri, atat pentru pasagerii din fata, cat si pentru cei din spate.

Polaris a prezentat Ranger Crew XP 1000, un vehicul cu 6 locuri polaris2Polaris a prezentat Ranger Crew XP 1000, un vehicul cu 6 locuri polaris3Tot la interior, Polaris se mandreste cu un design inovator cu multe spatii de depozitare, inclusiv 8 suporturi pentru pahare si o cutie de depozitare uriasa.

Noul Ranger Crew XP 1000 este mai dur, mai puternic si mai durabil. Dispune de zeci de imbunatatiri ale durabilitatii, inclusiv un sasiu mai rigid, dintr-o singura piesa, un sistem de ambreiaj PVT complet reproiectat, o placa de inclinare completa a corpului si bucse de suspensie etanse – toate sustinute de o garantie standard de un an.

Aceasta editie speciala propune un sistem de incalzire si climatizare instalat din fabrica si noul sistem de cabina premium RANGER Pro Shield – care permite obtinerea unei protectii fara egal impotriva prafului. Suprafetele de etansare mai mari, iar garniturile noi ajuta la mentinerea temperaturii controlate, in timp ce ventilatia din fata si din spate asigura un flux mai mare de aer si un confort mai bun pentru toti pasagerii.

Polaris a prezentat Ranger Crew XP 1000, un vehicul cu 6 locuri polaris-1Polaris a prezentat Ranger Crew XP 1000, un vehicul cu 6 locuri polaris-5„Acest vehicul ofera un echilibru fara egal intre capacitate si confort, oferind solutia ideala pentru un job care necesita multi oameni si multe unelte”, a spus Chris Musso, presedintele diviziei de vehicule pentru off-road a Polaris.

Peste 200 de optiuni sunt disponibile pentru Ranger Crew XP 1000, care va fi disponibil spre sfarsitul lunii aprilie, la un pret de 16.299 de dolari in Statele Unite ale Americii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.