Polaris aduce upgrade-uri de performanta si o tehnologie de ultima generatie in randul modelelor Ranger, RZR, General si Sportsman.

RZR e cel mai bine vandut vehicul side-by-side, potrivit Polaris, care, in acest an, lanseaza si o linie revigorata Xtreme Performance, cu un stil agresiv si upgrade-uri de performanta. Pentru 2019, cumparatorii pot alege Rife Command, disponibil acum in toate culorile XP 1000.

In interior gasim un display de 7 inch cu touchscreen si navigatie, plus camere fata si spate. Sistemul ofera, de asemenea, diagnosticarea vehiculului, permite conectivitatea pentru tlefoane si are difuzoare incorporate din fabrica. O harta topografica le permite consumatorilor sa navigheze mai bine pe suprafetele dificile si sa noteze puncte de trecere, pentru a-si aminti locatiile cheie, cum ar fi un camping.

Polaris a prezentat gama off-road pentru anul 2019 rzr

„Am avut o prima jumatate de an puternica, aliminentata de lansarile modelelor RZR RS1 si RZR XP Turbo Sp, precum si al modelului Ranger Crew XP 1000. Aceste vehicule au stabilit standarde pe piata si ne-au dat un impuls extraordinar”, a declarat Chris Musso, presedintele vehiculelor off-road de la Polaris.

Modelul 2019 al RZR Xtreme Performance are un aspect mai agresiv, cu faruri si stopuri LED. La interior, cockpit-ul are instrumente digitale si mai mult spatiu de depozitare. Gama XP 1000 ofera acum suspensia activa Dynamix, un sit de tehnologii inteligente, capabile sa ajusteze amortizoarele, pentru a oferi o calatorie confortabila si performanta.

Polaris a prezentat gama off-road pentru anul 2019 performance

Pentru prima oara, modelele Ranger XP 1000 EPS sunt disponibile cu tehnologia Ride Command. Sunt disponibile, de asemenea, optiuni suplimentare. Culoarea NorthStart Edition e optionala.

Polaris a prezentat gama off-road pentru anul 2019 xp-1000

High Lifter are un pret de pornire de aproximativ 20.000 de dolari. Construit pentru a face fata terenurilor noroioase, este echipat cu jumatate de usa reproiectata, cu canale de scurgere a apei un inchi. Dispune de un total de 82 de cai putere si are o suspensie de 11 inchi, precum si doua pneuri Outlaw de 28 inchi si o garda la sol de 13,5 inchi.

Polaris a prezentat gama off-road pentru anul 2019 high-lifter

Polaris General pleaca de la 16.299 de dolari si vine cu o paleta de culori noi si o grafica imbunatatita. Dispune de roti de bronz pe editia Ride Command. Exista chiar si o editie limitata, denumita Breakout Camo.

Modelele Sportsman aduc noi culori pe modelel premium si o servodirectie electrica imbunatatita.

Polaris a prezentat gama off-road pentru anul 2019 workhorse

In al doilea trimestru al acestui an, vanzarile Polaris din America de Nord au crescut cu aproximativ 6%.

Sursa: off-road.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.