Mitsubishi Outlander se prezintă în primul teaser video dinamic, deşi este în continuare ascuns sub camuflaj. Oricum, până la premieră, programată pentru 16 februarie, nu a rămas mult de aşteptat.

Constructorul promite că, în comparație cu predecesorul său, noul Outlander va fi mai mare și mai solid. Modelul va fi şi cel care va prezenta noua generaţie a limbajului stilistic Dynamic Shield. Transformarea completă, de la dimensiuni la styling exterior, va arăta direcţia designului pentru viitoarele modele ale companiei.

Vorbim despre linii care se bazează pe ADN-ul Mitsubishi și conceptul „I-Fu-Do-Do”. În traducere, înseamnă autentic și majestuos. Iar tușele gândite pentru acest model vor releva aceste atribute. Ca și faptul că modelul își propune să ofere un nivel înalt de amnevrabilitate și performanțe foarte bune.

Teste în condiții severe

Mitsubishi Outlander a fost testat în cele mai severe condiții de vreme și drum. Iar informațiile pe care inginerii le-au deprins în cadrul acestor teste au fost folosite pentru calibrarea noii generații.

Se afirmă că va avea sistem de tracțiune integrală Super-All Wheel Control (S-AWC) de nouă generație. Cu o bază de cunoștințe dovedită de-a lungul anilor de competiții în deșerturile din Dakar și pe drumurile de macadam și pline de zăpadă din circuitele mondiale de raliuri, noul Outlander se bazează pe patrimoniul recunoscut al lui Pajero/Montero.

„Am folosit toate informațiilepe care le deținem. Atât cele legate de capabilitățile on road, cât și cele off-road. Evident, am foslosit experiența din raliuri. Și am aplicat-o ultimei noastre tehnologii Super All-Wheel Control care echipează noua platormă”, a declarat Kentaro Honda, Segment Chief Vehicle Engineer pentru noua generație Outlander. „Totodată, am dezvoltat special un nou selector pentru modurile de rulare. Unul care să ofere încredere în orice condiții de vreme sau de drum. Sperăm că o mulțime de clienți se vor bucura de această nouă generație Mitsubishi Outlander”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.