Harghita Trophy, etapa a cincea a Campionatului National de Off Road, si-a desemnat laureatii. Campionatul se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Ziua secunda a fost si ea la fel de disputata precum prima. Evident, toate echipajele au incercat sa schimbe ierarhiile. Lucru consemnat, spre exemplu, la Standard B, acolo unde Vlad Huminuc si Radu Romanescu, echipajul Best Ride, a reusit sa urce de pe locul secund pe prima pozitie.

Harghita Trophy si-a desemnat laureatii Harghita-Trophy-Best-Ride-2-1
Pestean se impune la Extrem

Si-n ziua secunda, la Extrem, duelul pentru victorie s-a dat intre Claudiu Pestean si Andy Visoiu. Sportivii care, asa cum aminteam si ieri, ocupau inaintea Harghita Trophy, la diferenta de un punct, primele doua pozitii in clasamentul general al sezonului.

Pestean a fost cel mai rapid si-n aceasta zi, asa cum o facuse si-n cea precedenta. Astfel ca, la final, s-a clasat pe prima pozitie. Si isi pastreaza astfel pozitia de lider in campionat. Andy Visoiu l-a secondat, in timp ce pozitia a treia a podumului a fost ocupata la Harghita Bai de Sorin Miron.

Museteanu se impune la Open

La Open, dupa prima zi ordinea pe podium era Museteanu, Tudor, Teodor Visoiu. In ziua a doua, cel mai rapid a fost Tudor Octavian, urmat de Viorel Vlad si Andrei Museteanu. Suficient pentru Andrei Museteanu sa-si treaca in cont victoria in aceasta etapa.

Teodor Visoiu si Viorel Vlad l-au insotit pe podium. Pentru Mircea Tudor, ziua secunda (sau, mai precis, rezultatul din aceasta zi) a fost cea care l-a facut sa incheie competitia pe pozitia a cincea.

Succes Best Ride la Standard B

La Standard B, asa cum aminteam, s-a impus echipajul Best Ride, Vlad Huminuc – Radu Romanescu. Cei doi au incheiat si ziua secunda pe locul doi, dupa Sebastian Avram, insa il aveau in „vizor” pe Cornel Stan, cel care-i precedase in ierarhie o zi mai devreme. Si cum acesta n-a terminat decat pe 3, la o distanta mai mare decat cea cu care se impusese vineri, Vlad si Radu au urcat pe prima treapta a podiumului. Alaturi de Cornel Stan si Sebastian Avram.

Oana Tarcea si Tudor Tamas s-au impus la Standard A, dupa ce au fost cei mai rapizi si in ziua secunda. La Standard C, locul intai i-a revenit echipajului Cristian Cravet – Valentin Capota.

Vom reveni cu rezultatele de la Trial in momentul in care vom intra in posesia lor.

Rezultate ziua a doua:  STAGE 2

Rezultate finale: OVERALL

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.