Utilitara echipata cu BILSTEIN este imbatabila

Volkswagen Australia a lansat o provocare indrazneata pentru ucenicii sai: sa construiasca un VW Amarok de circuit care sa fie mai rapid decat un Golf GTI. Se pare ca este o sarcina imposibila, dar datorita inginerilor tineri si inteligenti, ei au facut-o posibila. Dovada este ca acest Amarok a terminat Sydney Motorsport Park in 1:57,01 secunde, mult mai rapid decat GTI la 1:59. Asta inseamna ca ar putea fi cel mai rapid Amarok din lume?

VW Amarok echipat cu Bilstein este mai rapid ca un Golf GTI! 2017-Volkswagen-Amarok-V6-driveDesigur, cu un punct de plecare atat de greoi, prima misiune era sa reduca greutatea cat mai mult posibil. Amarok a fost pus la o dieta severa si aproape intregul interior a fost inlaturat. Lasand doar bordul si scaunul soferului. S-ar putea sa fiti surprinsi sa auziti ca motorul ramane standard, dar cu 550nm de la motorul turbo diesel V6, echipa nu a fost niciodata lipsita de putere. Majoritatea timpului a fost petrecut in imbunatatirea sasiului. Folosita in mod obisnuit pentru off road, acest Amarok are un nou scop pe pista de curse.

VW Amarok echipat cu Bilstein este mai rapid ca un Golf GTI! 2017-Volkswagen-Amarok-V6-rearA fost instalat un set de suspensii BILSTEIN personalizat care permite camionului mare sa se miste cu agilitatea unui hatchback sportiv. Ea se bazeaza pe amortizoarele BILSTEIN cu 2-way MDS si 10 setari de revenire si 10 amortizari ce permit echipei sa configureze caracteristicile pentru a controla perfect Amarok pe pista si sunt secretul timpului scazut al turei.

VW Amarok echipat cu Bilstein este mai rapid ca un Golf GTI! Volkswagen-Amarok-V6-front
Pentru a finaliza conversia pentru cursa s-au adaugat franele AP si anvelopele Michelin semi-slick. Ele dau vehiculului un aspect ciudat: jumatate de curse si jumatate de utilitara, dar in acest exercitiu a fost vorba despre realizarea imposibilului. In plus, cu o simpla schimbare a anvelopelor, „Big Bad Wolf” nu ar arata prea departe de un Amarok stock. Si sa nu uitam, daca il vedeti pe circuit, ar putea sa va intreaca Golful GTI.

VW Amarok echipat cu Bilstein este mai rapid ca un Golf GTI! 2017-Volkswagen-Amarok-V6

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.