Versiunea pentru offroad a modelului Volkswagen Tiguan a fost dezvaluita in cadrul Salonului International Auto de la Moscova.

Noul model vine cu o serie de caracteristici pentru a se ridica la nivelul numelui primit.

Astfel, la exterior, Tiguan Offroad beneficiaza de bumpere si un unghi marit de apropiere de 26 de grade. De asemenea, regasim jante din aliaj Tusla de 17 inchi, un roof spoiler R-Line, oglinzi vopsite in culoare neagra si optional se pot alege faruri adaptive cu LED.

Clientii pot alege dintr-un numar de culori – argintiu, alb, negru sau gri – cu optiunea de a avea acoperisul negru.

Volkswagen Tiguan Offroad, dezvaluit la Moscova tiguan-spate

La interior gasim un amestec de materiale textile si sintetice, folosit pentru a asigura un finisaj rezistat la uzur pe suprafete diferite. Alte aspecte diferite fata de versiunea de baza sunt covorasele din cauciuc cu logo-ul „Offroad”, pedalele din aliaj usor si pragurile inscriptionate.

In ceea ce priveste motorizarile, vor fi disponibile doua variante pe benzina, de 1.4 litri TSI si 150 cai putere, respectiv 2.0 litri TSI cu 180 de cai putere, plus o varianta diesel, de 2.0 litri TDI si 150 de cai putere. Toate motorizarile sunt conectate la o cutie de viteze DSG cu sapte trepte, precum si la un sistem standard de tractiune integrala 4 Motion.

Volkswagen Tiguan Offroad vine insotit de un sistem infotainment Active Info Display Composition Media, cu un ecran de 8 inchi cu touchscreen, compatibil cu Android Auto si Apple CarPlay. Printre dotarile standard mai enumeram camera pentru mersul cu spatele si senzorii de parcare.Volkswagen Tiguan Offroad, dezvaluit la Moscova tiguan-interior

La optiuni, Volkswagen ofera sistemul Stop & Go, faruri adaptive LED, intrare keyless, Park Assist si jante din aliag Sebring de 18 inchi.

Tiguan Offroad va fi construit ca si Tiguan la fabrica Volkswagen din Kaluga, Rusia, urmand ca vanzarile sa inceapa la 1 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.