Un fost jucator de baseball si-a scos la vanzare Jeep Wrangler-ul pentru aproape 300.000 de dolari!

Nu avem insa de a face cu un Jeep Wrangler obisnuit, ci cu o adevarata fiara! Modelul personalizat dispune de o pereche suplimentara de roti, pentru un aspect asemanator cu Mercedes-AMG G63 6×6.

A rezultat astfel o platforma uriasa, pe care fostul jucator de baseball Andruw Jones, trecut pe la Atlanta Braves, Chicago White Sox si New York Yankees, solicita 269.800 de dolari.

Andruw Jones a comandat acest Jeep gigant avand ca punt de pornire varianta Wrangler Unlimited din 2012. Sub capota, insa, a disparut motorul V6 de 3.6 litri, pentru a-i face loc unui Hemi V8 de 6.4 litri,  cuplat la o cutie de viteze automata cu sase trepte. Acest Jeep urias dispune de osiile de mare tonaj, cat si de un sistem de suspensie de 4.5 inchi.

Pe langa marimea impresionanta, Jeep-ul are parte si de parti personalizate pentru capota si aripi. Beneficiaza, de asemenea, de multe lumini LED, inclusiv farurile si chiar si mai multe in cargo bed.

Treptele cu actionare electrica usureaza urcarea in acest vehicul inalt, iar numarul 25, purtat de Andruw Jones in cariera sa, e inscriptionat pe barele de protectie din fata si spate.

Interiorul are ca tema baseball-ul, scaunele avand cusaturi prin care au capatat aspectul  unei manusi de baseball, iar volanul arata ca… o minge de baseball. Un sistem infotainment Alpine de 10 inchi domina consola centrala, in timp ce pasagerii din spate se pot bucura de propriile ecrane de divertiment.

Modelul mai beneficiaza de camera pentru mersul cu spate si de 14 difuzoare, pentru un sunet perfect.

Un Jeep Wrangler urias, scos la vanzare pentru aproape 300.000 de dolari! jeep-wrangler-6x6-custom-1Un Jeep Wrangler urias, scos la vanzare pentru aproape 300.000 de dolari! jeep-wrangler-6x6-custom-2Un Jeep Wrangler urias, scos la vanzare pentru aproape 300.000 de dolari! jeep-wrangler-6x6-custom-3Un Jeep Wrangler urias, scos la vanzare pentru aproape 300.000 de dolari! jeep-wrangler-6x6-custom-4Un Jeep Wrangler urias, scos la vanzare pentru aproape 300.000 de dolari! jeep-wrangler-6x6-custom-5Sursa: Motor1 si Motor Cars of Atlanta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.