Top 5 jante pentru modele pick-up la Salonul Auto de la Chicago 2020. Propunerea vine din partea jurnalistilor americani. Care, evident, au acordat atentie acestui aspect tot mai important pentru clienti.

„Sa recunoastem cu snceritate. Acum segmentul pick-up este tratat ca o declaratie de stil. Putini mai sunt cei care le achizitioneaza pentru calitatile lor utilitare. Si-atunci rotile trebuie sacompleteze perfect ansamblul. Lucru de care au tinut cont atat marii producatori de la Detroit, dar si competitorii lor niponi”, scriu colegii nostri.

Noi va prezentam nominalizarile si va invitam sa realizati propria ierarhie.

Chevrolet Colorado ZR2 Bison

Chevy a mers pe ideea simpitatii cu aceasta janta de aliaj de 17 inch. La prima vedere pare ca nici nu este pregatita pentru aventurile in off-road. Insa daca cei de la Chevrolet au decis ca este buna pentru Colorado ZR2 Bison, atunci cu siguranta are atuuri.

Top 5 jante pentru modele pick-up Chevrolet

Ram 1500 Big Horn

Alta propunere pentru Top 5 jante pick-up: un model de 20 inch, cromat. Poate parea cam „incarcat” pentru unii, insa cele sase spite care genereaza imaginea unui fulg-stea este extrem de interesanta.

Top 5 jante pentru modele pick-up Top-10_RAM

Jeep Gladiator Sport S

Ideea de „Fake beadlocks” a fost mereu controversata in segmentul pick-up. Insa trebuie sa recunoasteti ca nu este o alegere deloc rea in cazul acestui model de 17 inch de pe Gladiator Sport S.

Top 5 jante pentru modele pick-up Top-10_Jeep

Chevrolet Silverado Realtree Edition

Aceste jante nu sunt exclusiv pentru modelul pick-up, ci pentru toti cei care aleg sa iasa in evidenta prin intermediul editiei Realtree. Si sunt cu adevarat extrem de interesante. Au suficiente „detalii” fara insa sa fie prea incarcate, merg pe un design poligonal fara sa forteze nota, si sunt stralucitoare, insa nu intr-o maniera obositoare. Cu adevarat o propunere de care cei de la GM pot sa fie mandri.

Top 5 jante pentru modele pick-up Top-5-GM

Nissan Titan Platinum Reserve

In Top 5 jante, o versiune cu sase spite, idee pe care au mai mers si altii. Cei de la Nissan par insa ca au gasit proportii mai adecvate si o simetrie mai buna. In plus, aspectul cromat se potriveste perfect cu designul, astfel ca ii ofera un atu suplimentar.

Top 5 jante pentru modele pick-up Top-5-Nissan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.