Tiguan R, varianta de performanta a SUV-ului, este in plin proces de testare. Volkswagen acorda un mare interes acestui segment, si nu-i este teama sa o arate. Inlcusiv testele cu viitorul model sunt efectuate cu masina aproape necamuflata.

Tiguan R este pe drum cu o herghelie de 300 de cai vw-tiguan-r-3Lansarea este prevazuta pentru aceasta toamna, la Salonul Auto de la Frankfurt. Potrivit AutoExpress, care citeaza surse din interiorul companiei, modelul va prelua platforma tehnica a lui T-Roc R. Astfel, va beneficia si de motorul 2.0 TSI care dezvolta 300 CP si un cuplu maxim de 400 Nm.

Tractiune 4Motion pentru Tiguan R

Ca si T-Roc R, Tiguan R va avea transmisie automata DSG cu 7 rapoarte. Ca si tractiune integrala 4Motion. In plus, scriu jurnalistii britanici, nu este exclus sa preia si elemente de exterior sau din habitaclu, pentru un plus de eficienta a costurilor.

Tiguan R este pe drum cu o herghelie de 300 de cai vw-tiguan-r-6Totodata, AutoExpress spune ca Volkswagen va merge mai departe cu modelele de performanta. Si este de asteptat sa lanseze si o versiune pentru Arteon.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.