eT-MAX (Hangzhou) Industrial Co este unul dintre cei mai importanți producători de trolii din lume pentru uz privat și comercial. În plină expansiune pe noi piețe urmează să fie comercializat în România și Sud-Estul Europei prin Best Ride.

Sloganul T-MAX (Hangzhou) Industrial Co este Maximum Off Road Recovery. Și își găsește acoperire într-o gamă largă de produse. Trolii electrice și hidraulice din seriile 4×4 Off-Road, vehicule comerciale și ATV & utilitare. De la ”electricele” de 1.100 kg (2.500 pound), la cele electrice și hidraulice de 8.400 kg (18.500 pound), pentru camioane, T-MAX oferă un portofoliu de produse extrem de cuprinzător.

În plus, T-MAX produce praguri, inclusiv cu acționare electrică, dar și accesorii pentru off-roader-ii dedicați. Și oferă, între altele, compresoare, cricuri, kituri de reparare a anvelopelor și sisteme de baterii duale. Ca și alte accesorii de recuperare, precum cabluri heavy și cinetice, scripeți și carlige, precum și seturi de accesorii pentru recuperare. Demn de precizat este faptul că în cazul cablurilor folosește fibrele Dyneema®. T-MAX este producător certificat de cabluri din fibre Dyneema® de către grupul chimic olandez Royal DSM, proprietarul mărcii.

T-MAX Maximum Off Road Recovery prin Best Ride! troliu-t-max2

 

Dezvoltare și producție

T-MAX (HangZhou) Industrial Co. beneficiază de autorizarea guvernului chinez pentru operarea activității în ”zona de înaltă tehnologie” din provincia Zhejiang. Una care este o replică pentru Silicon Valley. Compania s-a impus drept cel mai important producător chinez de trolii. Iar faptul că 38% din producția sa anuală, cu o valoare de 50-100 milioane de dolari, ajunge pe piața americană, este relevant în ceea ce privește calitatea produselor.

În plus, există o echipă specială de dezvoltare. Aceasta include 20% din personalul de înaltă calificare. Și este condusă de un staff compus din 2 profesori universitari, un doctor în tehnologie și 6 deținători de master în diverse specialități. Sarcina acestora este de a oferi minimum 3 propuneri de produse noi pe an, care sunt supuse ”examenului” consumatorilor înainte de a ajunge la vânzare.

Certificări de calitate și aplicații inclusiv în domeniul militar

Dezvoltarea și producția se realizează în conformitate cu standardele internaționale și criteriile de calitate. Am amintit deja despre certificarea pentru fibrele Dyneema®. Tabloul este completat de cele 9 patente de invenții. Plus alte 25 de coparticipare la astfel de patente.

De asemenea, T-MAX deține certificarea ISO / TS16949: 2002 a sistemului de management al calității. Iar produsele destinate Bătrânului Continent au aprobarea necesară pentru distribuție și utilizare în Uniunea Europeană.

Lucrurile nu se opresc aici. Troliile T-MAX sunt utilizate de guverne din întreaga lume în operațiuni legate de infrastructură, situații de urgență și stingerea incendiilor, sau telecomunicații. Dar, în egală măsură, echipează și vehicule militare, existând contracte cu forțele armate din China și Israel, până la Indonezia și Malaysia. Nu în ultimul rând, T-MAX produce și canistre care au primit omologare NATO, fiind folosite de forțele armate ale alianței.

Maximum Off Road Recovery™

Sloganul Maximum Off Road Recovery beneficiază de înregistrare de marcă. Iar acesta se reflectă în fiecare produs, care este inspectat de la producție până la procedura de expediere. Respectând normele ISO 9001, evident, există garanția unui sistem de control al calității la cel mai înalt nivel.

Principiul este valabil și pentru detaliile invizibile, ar fi acoperirile speciale ale frânghiilor și curelelor pentru o rezistență îmbunătățită la abraziune sau ca protecție pentru supraîncălzire. Toate componentele troliilor, pornind de la motor, prin ambreiaj cu roată liberă, frână, transmisie și modulul releu, sunt dezvoltate continuu. Obiectivele sunt acelea de a oferi mai multă putere, durată de viață mai lungă, reducerea riscului de defecțiuni și consum mai mic de energie.

T-MAX Maximum Off Road Recovery prin Best Ride! T-MAXOffroad-Seilwinden04

Design, ambalare și detalii

T-MAX acordă o mare importanță nu numai tehnologiei, ci și opticii și ambalajelor. De exemplu, produsele pentru vehicule de entertainment, cum sunt quad-urile, sunt echipate cu elemente galbene. Culoare care este folosită și pentru a localiza ”carligele de troliu”. În timp ce cablurile sunt albastre, verzi sau albe, în funcție de aplicație.

O atenție specială este acordată și detaliilor. Fiecare cablu, chiar și cele deja filate pe trolii, beneficiază de o etichetă pe care sunt indicate lungimea și diametrul. Frânghiile de troliu retrofit sunt livrate cu instrucțiuni și șurub de fixare. Iar troliul portabil vine cu toate accesoriile care sunt necesare pentru utilizare. De asemenea, sistemul de baterii duale include și toate cablurile, protecțiile finale de cauciuc, ori sistemul de fixare pe borne.

Ambalajele sunt realizate cu precădere din carton ecologic. Se utilizează astfel deșeuri de hârtie în loc de folie de plastic. Astfel că T-MAX (HangZhou) Industrial Co și clienții conlucrează la protejarea mediului.

T-MAX Maximum Off Road Recovery prin Best Ride! t-max

T-MAX Maximum Off Road Recovery prin Best Ride! amortizor-muscle-t-max

T-MAX Maximum Off Road Recovery prin Best Ride! praguri-electrice-t-max

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here