SUV de la McLaren

SUV de la McLaren. Este o idee despre care se tot discuta. Mai cu seama ca ofensiva segmentului este deja o certitudine. Iar dupa ce Porsche a dat semnalul, inclusiv marcile din zona Supersport si de Lux s-au prins in hora. Regasim acum in acest segment nume precum Rolls-Royce, Bentley. Ca si Aston Martin, Maserati sau Lamborghini. Ferrari se pregateste sa faca pasul. Nu insa si McLaren.

Au existat deja exercitii de imaginatie. Pe unul dintre acestea, il puteti vedea mai jos. Ii apartine designerului Giorgi Tedoradze si are drept punct de plecare modelul 720S. Dar asa ceva nu o sa devina realitate.

SUV, nu. Niciodata!

Nu o spunem noi, ci Mark Roberts. Iar el este tocmai cel care, eventual, trebuia sa se ocupe de proiect. Pentru ca este Director de Design al McLaren Automotive. „Noi chiar livram experienta suprema in materie de condus. Si asta inseamna ca nu facem compromisuri. Iar un SUV nu ne-ar permite sa ne respectam principiul”, a declarat acesta.

El nu face decat sa reconfirme ceea ce spunea seful McLaren, Mike Flewitt. „Sunt destule SUV-uri pe lume. Nu mai este nevoie de inca unul. Mai mult, atunci cand noi ne gandim la un nou model luam in calcul trei factori: marca, tehnologia si partea financiara. Nu cred ca suntem singurii, dar, pentru noi inseamna ca nu vom avea un SUV. Un astfel de model ar dilua imaginea brand-ului. Al nostru este legat de motorsport si masini marete pentru piloti. Un SUV isi are locul sau, dar nu respecta traditia noastra. Si nu ar avea sens sa schimbam lucrurile”, a declarat acesta.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.