Skoda Kodiak va beneficia, potrivit Autocar, de un facelift. Acesta este anuntat pentru anul viitor si va include si o versiune PHEV.

Cel mai mare SUV Skoda are deja trei ani, iar succesul de care se bucura i-a determinat pe cehi sa-i acorde atentia cuvenita. Stilistic vorbind nu sunt anuntate schimbari majore. Ci doar mici modificari estetice in zona frontala, dar si in spate. Si, scriu britanicii, mai mult ca sigur intre acestea se vor regasi si farurile Matrix cu LED. Acestea si-au facut deja debutul pe Superb facelift.

Skoda Kodiak primeste un facelift anul viitor Skoda-Kodiak-facelift-1
Skoda Kodiac, tehnologii noi

Britanicii scriu ca schimbarile vor viza si latura tehnologica a lui Skoda Kodiak. In primul rand, asa cum spuneam, versiunea PHEV. Care ar urma sa fie si ea preluata de la Superb. In cazul caruia vorbim despre un propulsor pe benzina, 1.4, de 156 CP, si un motor electric de 85 kW (116 CP). Ceea ce inseamna un total de 218 CP si un cuplu maxim de 400 Nm.

Propulsorul este cuplat la o cutie DSG cu sase trepte, iar autonomia in modul electric ar trebui sa fie de pana la 55 km (WLTP). Cehii ar propune, de asemenea, si un pachet de sisteme de siguranta imbunatatit. Plus noi tehnologii de conducere semi-autonoma.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.