Ram_1500
2022 Ram 1500 Rebel EcoDiesel

RAM 1500 Limited Night Edition vedeta la Campionatul Mondial de EnduroGP din Italia

• Prezentat în spațiul de ospitalitate al KTM, maiestuosul pick-up american a fost primit cu entuziasm de fanii curselor care au venit la Carpineti, Italia, pentru a treia cursă a Campionatului Mondial EnduroGP 2022.
• Fanii curselor de motociclete Enduro și clienții pick-up-ului american împărtășesc o pasiune pentru putere și agilitate pe orice teren.

Etapa italiană a Campionatului Mondial de EnduroGP 2022 a avut loc în acest weekend la Carpineti, Italia. Organizat de Moto Club Crostolo, cei mai buni piloți și mii de fani și specialiști s-au prezentat în weekend la această cursă incitantă. Una dintre vedetele de la GP a fost majestuoasa RAM 1500 Limited Night Edition, care a fost prezentată în spațiul de ospitalitate al KTM și primită cu entuziasm de public. La urma urmei, fanii curselor de motociclete Enduro și clienții pick-up-ului american împărtășesc o pasiune pentru putere și agilitate pe orice teren. Apariția remarcabilă a vehiculului a fost sponsorizată de KWA, importatorul care se poate baza pe o rețea de peste 100 de dealeri în 15 țări europene și dealer-ul specializat Auto Geppy.

RAM 1500 Limited Night Edition vedeta la Campionatul Mondial de EnduroGP din Italia de80438-62b9e135469ac-scaledNoul RAM 1500 stabilește punctul de referință fără compromisuri pentru durabilitate, tehnologie, eficiență și performanță, cu caracteristici niciodată oferite într-o camionetă. Motorul său HEMI®V8 de 5,7 litri oferă 395 CP și un cuplu de 556 Nm la 3950 rpm. RAM 1500 oferă o capacitate de remorcare de peste 3.500 kg și este conceput pentru a îndeplini orice sarcină de remorcare și transport pentru activități de agrement în confort maxim. Vehiculul expus avea un raport al axei spate de 3,92 și o punte spate E-Locker.

A alege RAM 1500 înseamnă să nu renunți la nimic: lux, tehnologie sofisticată, performanță de vârf, siguranță, funcționalitate și stil inimitabil. Designul caroseriei menține liniile musculare cu o grilă frontală mai îndrăzneață și mai agresivă. Ampatamentul și cabina mai lungi oferă vehiculului proporții mai bune pentru un confort interior și mai mare și o aerodinamică îmbunătățită. Designul exterior este finisat cu vopsea sidefată uimitoare de culoare neagră și o serie de accente negre, care includ o capotă sportivă, insigne, roți de 22 inchi, grila față, barele de protecție față și spate, ramele farurilor, capacele oglinzilor retrovizoare. și evacuarea dublă cu vârfuri negre.

RAM 1500 Limited Night Edition vedeta la Campionatul Mondial de EnduroGP din Italia 2022-Ram-1500-scaled
2022 Ram 1500 EcoDiesel

Emoția continuă și este amplificată la bord, deoarece cabina vă întâmpină cu materiale și accente opulente care îmbină cromul, pielea și oțelul inoxidabil. Scaunele luxoase din piele sunt dotate cu cusături fine finisate cu cusături superioare elegante. Șoferul și pasagerii din față vor putea sta pe scaune de căpitan cu multiple reglaje și 3 niveluri de încălzire și ventilație. Toți pasagerii vor aprecia trapa panoramică electrică care oferă o vedere spectaculoasă asupra cerului și o iluminare naturală sporită.

Vehiculul se mândrește, de asemenea, cu o inovație superioară, cu o serie de tehnologii inovatoare combinate cu sistemul Uconnect®, care oferă infotainment, navigație și setări ale vehiculului, toate la îndemâna dumneavoastră. Caracteristicile de înaltă tehnologie includ un ecran tactil complet configurabil de 12 inchi și cel mai puternic sistem de sunet disponibil vreodată pe o camionetă: 900 de wați de la Harman Kardon® cu 19 difuzoare. În cele din urmă, un sistem activ de anulare a zgomotului și sticla acustică reduc sunetele ambientale la niveluri extrem de scăzute, făcând din Limited Ram 1500 cel mai silențios model de până acum.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.