Puma

Puma este numele noului SUV care se va produce la Craiova. Este vorba despre un model de clasa mica despre care vom afla date oficiale certe in cursul acestui an.

Informatia a fost publicata de Automotive News care-i citeaza pe analistii francezi de la Inovev. Acestia sustin ca au informatii concrete despre noul model care a inceput sa fie testat. Astfel, ei anticipeaza ca prezentarea oficiala va avea loc in septembrie, la Frankfurt. Ramane de vazut daca se va intampla asa. Pentru ca Ford Europa confirmase recent ca il va prezenta in aprilie.

Se confirma astfel informatia facuta publica inca de anul trecut de Ford Romania. La acel moment s-a anuntat aparitia celui de-al doilea model produs la Craiova, fara sa existe vreun detaliu suplimentar. In schimb, oficialii marcii americane au precizat ca numarul locurilor de minca va creste cu 1.500. In plus, tot atunci a fost confirmata o investitie totala de circa 200 de milioane de euro.

Crestere substantiala

In primele 11 luni ale lui 2018, Fird a produs la Craiova 132.000 de unitati Ecosport. O cifra care reprezinta o crestere de peste trei ori comparative cu aceeasi perioada din 2017. Mai mult, mai bine de jumatate din SUV-urile vandute in Europa de Ford sunt produse in Romania.

Ca ultima precizare, Puma nu reprezinta un nume nou pentru Ford. El a mai fost folosit pentru un coupe produs in perioada 1997-2002.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.