Baja 1000 si Mint 400 erau poate cele mai importante evenimente off-road, asta insa pana la aparitia King of the Hammers.

King of the Hammers se diferentiaza prin faptul ca nu ofera doar catarari pe stanci si curse de mare viteza, ci e o combinatia a celor doua. Astfel, evenimentul are o dificultate sporita, iar participantii considera realizare si finalizarea cursei, sa nu mai vorbim de castigarea acesteia.

Cursa are o vechime de numai 12 ani, dar a devenit rapid una dintre cele mai populare, iar premiile pentru clasa Ultra4 au fost triplate pentru anul viitor, la 100.000 de dolari!

Premii uriase la editia din 2019 a King Of the Hammers king-of-the-hammers-1

Primul loc va pleca acasa cu un cec impresionant de 75.000 de dolari, locul secund va fi recompensat cu 15.000 de dolari, in timp ce ocupantul locului trei va duce acasa 10.000 de dolari.

Pe langa aceste premii, cel mai rapid pilot din sectiunea „Idle Issues” a cursei va primi 3.750 de dolari.

Cresterea uriasa a premiilor va consolida inca odata, daca mai era nevoie, ca King of the Hammers este una dintre cele mai dificile curse de off-road.

Premii uriase la editia din 2019 a King Of the Hammers king-of-the-hammers

„In fiecare an, suportul si entuziasmul partenerilor nostri continua sa creasca. In doar 10 ani am trecut de la 12 baieti concurau pentru a se lauda la peste 100 de competitori de elita, care concureaza pentru trofeu si acum 100.000 de dolari in premii”, a spus David Cole, fondatorul King of the Hammers.

King of the Hammers este un eveniment off-road care combina cursele de desert si crawling rock. Aceasta cursa se desfasoara in luna februarie pe Means Dry Lake din Johnson Valley, California, Statele Unite ale Americii.

Premii uriase la editia din 2019 a King Of the Hammers king-of-the-hammers-3

Sursa: offroadxtreme.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.