Overfinch Velocity costa 315.000 de dolari, este un Range Rover customizat in cele mai mici detalii si se va produce in numai 10 exemplare.

Se stie ca Land Rover a fost mereu interesata de evolutii speciale ale modelelor sale. Iar Overfinch este una dintre companiile care si-a demonstrat calitatile in ultimele patru decenii. Pentru ca, da, compania este deja recunoscuta pentru produsele sale custom realizate din 1975 incoace.

Velocity, ultimul sau proiect, urmeaza sa-si faca debutul in fata publicului la Fort Lauderdale International Boat Show, pe 31 octombrie. Si are la baza un model deja special, puternicul si exclusivistul Range Rover 5.0 V8 Autobiography. Sau SVAutobiography.

Lux la cel mai inalt nivel

Ca fiecare produs Overfinch, si acesta este definit nu doar de calitatile dinamice, ci si de lux la cel mai inalt nivel. Plus excusivitate, fiind realizat in serie limitata, si un grad ridicat de personalizare. Modelul beneficiaza de un kit exterior din fibra de carbon si jante cu design special, de 23 inch.

Motorul 5.0 V8 supraalimnetat ofera intre 525 si 575 CP, in functie de specificatiile dorite de clienti. Iar evacuarea Overfinch ofera nu doar un boost din punct de vedere al cifrelor, ci si un sunet special.

Interior de top

Evident, si interiorul este o mostra de lux. Modelul pe care vi-l prezentam este dotat cu piele de lux cu finisari hexagonale. Clientii pot opta pentru detalii speciale menite sa ofere fiecarui exemplar dintre cele zece propria personalitate. Intre optiuni amintim culoare unica pentru exterior, tapiterie bespoke pe care se pot grava/coase initialele proprietarului. Ca si elemente de fibra de carbon si posbilitatea de a opta pentru versuni diferite de jante de aliaj.

Kevin Sloane, Chairman si CEO al Overfinch spune ca a ales evenimentul de la Fort Lauderdale pentru ca este unul recunoscut pentru pasionatii de lux. „Am decus sa revenim la acest eveniment pentru al doilea an la rand. Si nu trebuie sa va mire, pentru ca este un punct de referinta in calendarul manifestarilor dedicate produselor de lux. Am decis sa prezentam Overfinch Velocity in varianta Satin Black, dar vom oferi detalii si pentru restul declinarilor pe care le oferim”, a precizat acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.