GMC tocmai a prezentat noul pickup Sierra Heavy Duty. Construit pe o noua arhitectura, noul Sierra HD e mai inalt si mai lung decat versiunea curenta.

Cu un ampatament si o grila mai mare, Sierra HD se lauda cu cea mai mare bena din segment. Aceasta e pozitionata mai jos, pentru o incarcare mai usoara.

Motorizarea va ramane insa aceeasi, un turbodiesel Duramax V8 de 6,6 litri, capabil sa dezvolte 410 cai putere si sa produca un cuplu de varf de 1.233 Nm. A disparut insa transmisia automata Allison cu 6 trepte. Aceasta a fost inlocuita cu una cu 10 trepte. Detalii despre motorizarea pe benzina vor fi oferite mai tarziu.

Capacitatea maxima de remorcare este de 30.000 lb, mai mare decat cea a modelului actual, de 25.300 lb. Pentru a ilustra puterea maxima de tractiune, noul Sierra Heavy Dutty un iaht de 24 de metri lungime.

Sunt disponibile si o serie de tehnologii noi, inclusiv un sistem cu ProGrade cu vederi din 15 unghiuri. De asemenea, este disponibil un display de 15 inchi, care include si informatii despre berna. Exista si o camera video in spate, care inlocuieste oglinda retrovizoare cu o imagine pe un monitor.

Noul Sierra HD poate fi echipat si cu un sistem de control al remorcii iN-Command. Hayonul MultiPro are sase functii su se roteste pe orizontal, deschizandu-se astfel in diverse moduri.

GMC Sierra Heavy Duty 2020 va aparea pe piata in aceasta vara. Preturile si specificatiile complete vor fi prezentate in perioada urmatoare.

Ram HD, Chevrolet Silverado HD şi Ford F-Series Heavy Duty se numara printre rivalii Sierrei HD.

Alaturi de noua generatie Sierra HD a fost prezentat si motelul AT4 dedicat off-road-ul extrem.

Noul GMC Sierra Heavy Duty e si mai mare GMC-Sierra-HD-3Noul GMC Sierra Heavy Duty e si mai mare interio-sierra-hdNoul GMC Sierra Heavy Duty e si mai mare GMC-Sierra-HD-1Noul GMC Sierra Heavy Duty e si mai mare GMC-Sierra-HD-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.