noul_ford_ranger

Noul Ford Ranger a fost prezentat iar noi avem primele imagini si informatii. Ranger, cel mai vandut pick-up din Romania este mai inteligent, mai versatil si mai capabil.

Noul model a fost dezvoltat impreuna cu Ford Australia, iar asta poate reprezenta o garantie in ceea ce priveste capabilitatile off-road.

Aspect nou, abilitati noi

Contributia clientilor a fost esentiala pentru dezvoltarea noului aspect robust al Ranger-ului de urmatoarea generatie. Ford a petrecut mult timp cu proprietarii din intreaga lume, realizand peste 5.000 de interviuri si zeci de ateliere pentru clienti pentru a intelege cum isi foloseau clientii pick-up-urile si ce isi doreau si se asteptau la noul Ranger.

Din punct de vedere vizual, urmatoarea generatie Ranger este indrazneata si increzatoare, cu un exterior care impartaseste ADN-ul global al designului de camioane Ford. Designul prezinta o noua grila, faruri in forma C, ce amintesc de F 150 si Maverick

„Clientii ne-au spus ca Ranger-ul trebuie sa arate dur si trebuie sa inspire incredere”, a spus Max Tran, designer sef pentru Ranger. „Au fost foarte clari in ceea ce ar trebui sa fie Ranger, atat in ​​felul in care arata, cat si in felul in care ii face sa se simta.”

Noul Ford Ranger a fost prezentat - imagini si informatii NextGenRanger_Wildtrak_Front-3QTR_static-2Sub noua caroserie se află un sasiu imbunatatit pe un ampatament cu 50 mm mai lung si 50 mm mai lat decat Rangerul anterior.

Clientii doreau mai multa putere si cuplu pentru remorcarea sarcinilor grele si off-road-ul extrem, asa ca echipa a adaugat turbodieselul V6 de 3,0 litri de la Ford si l-a dezvoltat pentru Ranger. Este una dintre cele trei optiuni de motor turbodiesel disponibile la lansare, alaturi de 2.0 diesel cu una sau doua turbine

Motorul Bi-Turbo este o varianta mai sofisticata, de performanta, pentru clientii care doresc mai multa putere, dar trebuie sa mentina economia de combustibil.

FordPass imbunatateste experienta de proprietate cu functii precum pornirea de la distanta, starea vehiculului si functiile de blocare si deblocare de la distanta prin intermediul unui dispozitiv mobil.

Ford promite ca noul model sa faca fata oricarei provocari fie ca vorbim de munca, familie sau joaca.

Noul Ford Ranger a fost prezentat - imagini si informatii NextGenRanger_XLT_workbench4-smallTehnologie high tech

Noul Ford Ranger a facut un salt urias in ceea ce priveste tehnologia folosita in habitaclu, prin adoptarea unui sistem de bord complet digital, ecran central de 10.1 sau 12 inch pentru sistemul Sync 4, modem integrat, incarcare wireless pentru telefonul mobil.

Multe dintre comenzile traditionale ale modului de conducere au fost mutate din bord si consola centrala pe propriul afisaj dedicat pe ecranul SYNC™. Prin apasarea unui singur buton, soferii pot accesa ecranul dedicat Ranger pentru toate modurile off-road si de conducere, unde pot monitoriza linia de rulare, unghiul de virare, unghiurile de inclinare si rulare a vehiculului si alte comenzi.

Ecranul este, de asemenea, conectat la o camera de 360 ​​de grade, pentru a face parcarea simpla in spatii urbane inguste sau pentru a ajuta la deplasarea in offroad. In plus, clientii pot controla noul sistem de iluminare a zonei exterioare de la Ranger prin intermediul ecranului tactil sau al aplicatiei FordPass, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa lucreze, sa campeze sau sa faca nimic in intuneric.

Noul Ford Ranger a fost prezentat - imagini si informatii interior_ford_rangerAccesorii personalizate

Clientii din Europa isi vor putea personaliza noul Ford Ranger cu o gama de peste 150 de accesorii de lucru, urbane si de aventura sustinute integral din fabrica. Aceste accesorii le includ pe cele dezvoltate in colaborare cu brand-ul off-road ARB 4×4.

Noul Ford Ranger in Europa

Noul Ranger va intra in productie in 2022 urmand ca in Europa sa poata fi prezent in showroom uri din 2023

 

Sursa: Ford

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.