Nissan e-NV200 Winter Camper concept este o versiune special modificată a van-ului e-NV200 proiectat special pentru aventuri în acest sezon. Și este perfect pentru cei care vor să se reconecteze cu minunile naturii și să exploreze întinderile albe.

Mai important, nu este vorba despre un kit de conversie aftermarket. Ci de una realizată in-house de către Nissan. Care pune la dispoziție și accesorii de camping.

Optimizat pentru off-road

Optimizat pentru condiții off-road, e-NV200 Winter Camper beneficiază de o serie de upgrade-uri de tuning pentru suprafețele dificile. Are gardă la sol mărită, beneficiază de suspensie cu cursă sporită, ca și de anvelope premium potrivite pentru drumuri desfundate și zăpadă.  În timp ce două spoturi de 5400 Lumeni montate în partea din față a vehiculului oferă vizibilitate maximă atunci când șoferii au nevoie.

Modelul este dotat și cu alte accesorii originale Nissan. Vorbim despre apărătoare de noroi, side-bars și covorașe din cauciuc speciale, care oferă protecție și un grad ridicat de confort.

Kit personalizat Nissan Camper Technology Luxury

La interior, Nissan e-NV200 Winter Camper beneficiază de kitul personalizat Nissan Camper Technology Luxury. Unul special dedicat aventurierilor și care oferă o gamă completă de accesorii care maximizează confortul și versatilitatea pentru o viață autonomă în natură.

Nissan e-NV200 Winter Camper, pentru aventuri de sezon Nissan-e-NV200-Winter-Camper_4

Pachetul de alimentare de la bord, de 220V, poate fi reîncărcat cu ajutorul unui panou solar montat pe acoperiș. În timp ce bucătăria integrată este dotată cu frigider, dulapuri de depozitare, paturi pliante și geamuri izolate fonic. Modelul a fost dotat și cu un acoperiș pop-out, pentru a oferi ocupanților un plus de spațiu.

Grupul motopropulsor de la e-NV200

Constructorul a decis să folosească pentru Nissan e-NV200 Wintre Camper același grup motopropulsor al modelului van. Care beneficiază de un motor electric 110 CP, baterie de 38 de kWh, autonomie 200 de kilometri, încărcare AC cu 6.6 kW, încărcare DC cu 50 de kW.

Nu lipsesc nici B-Mode și Eco-mode, pentru frânare regenerativă îmbunătățită și, respectiv, un consum de energie mai eficient. Timpii de încărcare rămân aceiași la aproximativ 40 de minute pentru o reîncărcare de 80%.

Nissan a anunțat că nu a luat o decizie privind lansarea în producție a acestui model. Dar că nu exclude o astfel de variantă în cazul în care se va bucura de aprecierea clienților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.