Dunele de nisip imperiale sau Glamis. Nisipul a fost suflat aici de vânt, de pe plajele vechiului lac Cahuilla. Această urișă cutie cu nisip fin delimitează granița dintre California, Arizona și Baja California del Norte, Mexic. Lungime 72 kilometri, lățime 10 kilometri. Loc de pelerinaj, nirvana, raiul iubitorilor de off-road pe/printre dune, având în vedere că anual ajung acolo peste 1,5 milioane de dependenți de adrenalină și senzații.

De doi ani, acest loc a devenit gazda fenomenului social de pe platformele media – Doonies. Susținut de Monster Energy, ca partener principal, acest concept a fost gândit și creat de un tip “nebun”, Ash “Dirt Shark” Hodges (rechinul nisipului). Ce se întâmplă acolo? Haos și nebunie în off-road, mii de cai putere, tone de benzină și fete bune și fără inhibiții pe post de peisaj viu. Pe Youtube, Doonies 2 (produs în 2015) are peste 12 milioane de vizualizări.

Anul acesta s-a filmat Doonies 3. Care a depășit ca spectacol episodul anterior. Dirt Shark a avut la dispoziție piloții/atleții profesioniști de elită, din diferite sporturi cu motor, sponsorizați de energizantul Monster Energy, împreună cu minunatele lor vehicule de curse. Adică: Kurt Busch, cu mașina nr. 41, din NASCAR (Kurt a depășit pe sol elicopterul de filmare din aer, după 210 km/h mașina accelerând mult-mult mai rapid), două monster-truck-uri de 1.500 cai putere fiecare, sănii cu motor (snow-mobile), Liam Doran cu Citroen-ul DS3 de rally-cross, fără restrictoare, peste 800 CP din motorul turbo de 1.6 litri (în timpul filmărilor, Doran a atins cu Citroenul C4, 290 km/h, la capătul cutiei de viteze), 20 de taxiuri pentru dune, toate vehiculele ATV, UTV, syde-by-syde inventate vreodată și, bineînțeles, foarte multe motociclete de cross plus câteva Harley-Davidson-uri.

Pentru filmări a avut la dispoziție 4 echipe de filmare, două elicoptere, o armată de drone, ba chiar și gașca de fete Monster Girls, echipate cu aruncătoare de flăcări. Au fost trei zile de filmare pentru clipul de 13 minute și cîteva secunde. A treia zi a fost cea mai intensă, pentru că piloții au mers fără nicio rezervă, fără să le mai pese că ar putea strica ceva la mașini/vehicule/motociclete (majoritatea secvențelor se filmaseră deja în primele două zile). Ce a ieșit nu se poate comenta, ci doar privi. Caută pe youtube și Doonies 3 Crash, o să vezi și cum s-au desfășurat lucrurile neprogramate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.