Mitsubishi isi va imbogati gama de modele cu un nou SUV. Si din informatiile disponibile la momentul de fata, acesta s-ar putea sa fie hibrid.

Tsuneshiro Kunimoto, vicepresedintele si seful diviziei de design al producatorului japonez, a confirmat zvonurile din ultima perioada in ceea ce priveste aparitia unui nou crossover.

„Da, ne gandim sa adaugam un nou SUV. Piata SUV-urilor este intr-o continua crestere, atat in China, cat si in Europa, asa ca ar fi o decizie buna”, a declarat Kunimoto, potrivit CarScoops.

Oficialul nipon n-a dezvaluit insa data la care Mitsubishi va prezenta noul SUV, dar a precizat totusi ca se afla in faza de dezvoltare si ca ar putea beneficia de propulsie hibrida.

Noul SUV al celor de la Mitsubishi, despre care nu avem multe informatii la aceasta ora, ar putea imprumuta componente de la Nissan, gratie Aliantei dintre Renault, Nissan si Mitsubishi.

In acest mod, Mitsubishi spera sa vina cu un rival serios pentru Toyota 4Runner, Jeep Wrangler sau cu viitorul Ford Bronco.

Gama Mitsubishi in Romania cuprinde in prezent 5 modele: ASX, eclipse Cross, Outlander, Pajero si L200.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.