Mitsubishi Pajero Sport facelift se pregateste pentru intalnirea cu publicul. Prezentarea oficiala va avea loc pe 25 iulie.

Se stie, actuala generatie a debutat in 2015. La acea vreme, compania vorbea despre un SUV off-road stilat si confortabil. Acum vine si primul facelift. Care este asteptat sa aduca imbunatatiri in ceea ce privveste designul, confortul si calitatea. Debutul oficial va avea loc in Thailanda, pe 25 iulie. In ceea ce priveste lansarea in Europa exista doar zvonuri.

Stil in tonul ultimelor modele 

Faceliftul aduce noul Mitsubishi Pajero Sport mai aproape de limbajul stilistic actual al marcii. Caci preia in zona frontala elemente de la noul pick-up L200 si de la Eclipse Cross. Astfel, vorbim despre blocuri optice si bare de protectie modificate.

Farurile sunt pozitionate la doua nivele diferite. Cele LED si cu lumini de zi se gasesc in partea superioara, iar cele de ceata si indicatoarele de directie, intr-un singur bloc, in partea inferioara. Grila de radiator este, stilistic vorbind, precum cea de la noul L200.

In partea posterioara descooperim stopuri cu aceeasi forma. In schimb, desenul interior este schimbat. Dupa cum, modificari gasim si la interior. Consola centrala, reproiectata, include un ecran al sistemului multimedia de mai mari dimensiuni. In plus, s-au schimbat controlul climatizarii si panoul de bord digital.

Conform datelor preliminare, gama de motoare va ramane aceeasi. Aceasta include un V6 pe benzina de 3.0 litri si cu 209 cai putere, un turbo diesel de 2.4 litri si cu patru cilindri in linie (181 CP/430 Nm), dar si un diesel de 2.5 litri care este disponibil in unele tari din Asia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.