Mitsubishi L200 Absolute

Mitsubishi L200 a avut parte de un facelift, iar acesta va ajunge in Europa la finele anului. Intre timp, constructorul are in plan si o versiune de performanta. Una in masura sa se bate cu Ford Ranger Raptor.

Noul L200 vine cu modificari la nivel estetic, dar si tehnic. La acest din urma capitol, spre exemplu, vorbim despre o noua transmisie automata cu sase rapoarte si sisteme avansate de asistenta. Ca si faptul ca modelele L200 4WD pot fi dotate la cerere cu doua sisteme de tractiune integrala.

O optiune este Super-Select 4WD, care furnizeaza tractiune optima si caracteristici de manevrare pentru orice suprafata. Cealalta este Easy-Select 4WD, care simplifica trecerea de la un mod de condus la altul pentru diferite suprafete de teren. Ambele variante sunt dotate cu selector rotativ cu modurile 2H, 4H, 4HLc si 4LLc. Acesta include un mod de conducere Off-Road cu modurile Gravel, Mud/Snow, Sand si Rock.

Mitsubishi L200 Absolute, rival pentru Ranger Raptor

Pana la lansarea pe cele 150 de piete pe care urmeaza sa fie distribuit, L200 primeste si o versiune de performanta. Aceasta a fost deja prezentata la Bangkok Motor Show. Se numeste Absolute si urmeaza sa intre in competitie cu Ford Ranger Raptor.

Potrivit presei internationale, pentru moment este doar un concept. Si urmeaza sa fie supus atentiei publicului timp de un an de zile la mai multe evenimente de pe toate meridianele. Evident, pentru a sonda interesul publicului si a obtine feedback. Versiunea de productie ar urma sa apara in a doua jumatate a lui 2020.

Plus de „rautate” pentru L200

L200 Absolute este inaltat cu 50 de milimetri. Evident, garda la sol mai generoasa permite abordarea unor suprafete mai dure. In plus, Mitsubishi a umblat si la suspensii. In ceea ce priveste trenul de rulare, nu au fost oferite informatii. Insa nu este exclus sa ofere si acesta plusuri daca ne raportam la versiunea de serie.

Constructorul nu s-a rezumat insa doar la atat. Modelul are o multime de elemente sa-i ofere o imagine de…”rau”. Este mai agresiv si beneficiaza de echipamente menite sa-i confere o imagne de model prefatit penttru aventura.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.