Mitsubishi ASX se pregateste pentru schimbare. Oficial ea va avea loc la Geneva, in martie, dar avem deja primele informatii.

Design nou, o singura motorizare, pe benzina, si un nou sistem de infotainment. Acestea sunt, pe scurt noutatile. Ele ar trebui sa ofere un impuls unui model important pentru marca. Comercializat in 1,32 milioane de unitati de la lansarea sa, in 2009, actualmente este pe locul 3 in topul vanzarilor marcii.

O alta imagine

Mitsubishi ASX merge pe ideea de robust si ingenios ASX2-1024x768Estetic s-a mers pe filosofia „Robust & Ingenious”. Modelul este integrat in noua „partitura” stilistica a marcii, alaturi de Eclipse Cross si Outlander. Grila, „Dynamic Shield”, a fost restilizata, modelul este mai masculin si beneficiaza de faruri si stopuri LED.

Mitsubishi ASX merge pe ideea de robust si ingenios ASX3-1024x532

La interior, niponii ofera ultima lor versiune a sistemului de infotainment. In plus, clientii vor beneficia si de informatii in timp real gratie unei navigatii dezvoltate de Tom Tom. Si la capitolul siguranta modelul sta foarte bine. Nu lipsesc tehnologii precum Forward Collision Braking, Blind Sport Assist sau Rear Cross Traffic Alert.

ASX, o singura motorizare

In ceea ce priveste datele tehnice, pentru moment informatiile nu sunt prea numeroase. Se stie insa ca in Europa, cel putin la inceput, este oferita o singura motorizare. Este vorba despre un propulsor pe benzina de 2 litri.

La capitolul transmisii, variantele sunt mai multe. Mai precis, doua. Cutia manuala are 5 rapoarte, dar se poate opta si pentru transmisie CVT. In plus, in continuare exista disponibila si o varianta cu tractiune integrala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.