Mitsubishi ASX

Mitsubishi ASX ar putea iesi din scena. Modelul a fost lansat in 2010 si ar putea avea un inlocuitor electric.

Surse din interiorul companiei nipone afirma ca Mitsubishi se va bucura de „o prezenta inedita” la Salonul Auto de la Geneva. Asadar un concept, care a fost prefigurat si de un teaser.

Imaginea ne prezinta un SUV echipat cu camere in loc de retrovizoare si cu rampa de lumini. Pe de alta parte se poate observa ca designul blocurilor optice aminteste de modelul Eclipse Cross. Semnatura luminoasa este de culoare albastra.

Potrivit acelorasi surse, numele modelului este Engelberg Tourer. Un nume original a carui origine este o comuna din Alpii elvetieni. Ceea ce inseamna ca modelul are un caracter de aventurier. Unul eco, pentru ca el va beneficia de o propulsie electrica. Deocamdata nu a fost precizat daca este 100% sau despre una hibrida, tehnologie folosita cu succes de Outlander.

Deocamdata nu sunt certitudini privind lansarea modelului in productie. Se speculeaza insa ca sunt sanse ca acest lucru sa devina realitate. Si, mai mult, ca este vorba despre inlocuitorul lui ASX. Un model care are aproape un deceniu de prezenta pe piata. Cu siguranta, la Geneva vom afla mai multe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.