Mercedes-Benz va rechema in service 20 de exemplare G65, vandute in 2017 in Statele Unite ale Americii, deoarece sunt… prea rapide!

Limitatorul de viteza pentru mersul cu spatele risca sa cedeze si sa-i permite SUV-ului german sa mearga cu mai mult de 25 kilometri pe ora.

Dacă se va intampla acest lucru si, in cazul in care conducatorul auto efectueaza schimbari abrupte in directie, „vehiculul ar putea deveni instabil, ceea ce ar putea duce la rasturnare, crescand riscul de ranire a ocupantilor vehiculului”, noteaza Motor1.

Mercedes-Benz va actualiza software-ul ECU si va notifica proprietarii vehiculelor afectate, produse intre 6 septembrie si 10 octombrie 2016, despre campania de service in aceasta luna. Remedierea problemei nu ar trebui sa dureze mai mult de o ora.

Modelul G65 cantareste cu aproximativ 400 kilograme mai mult decat noul G63 (2.825 de kilograme in total) si utilizeaza un motor V12 de 6 litri, cu o putere de 621 cai putere si 991 Nm de cuplu. O cutie de viteze automata cu sapte trepte este responsabila de canalizarea puterii tuturor celor patru roti, oferind o acceleratie de la 0 la 100 kilometri pe ora in doar 5,1 secunde. Viteza maxima este limitata electronic la 230 kilometri pe ora.

Are un pret de pornire de peste 200.000 de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.