Mercedes-Benz GLC

Mercedes-Benz GLC a implinit patru ani si vine cu schimbari. Stilistic vorbind lucrurile nu sunt radicale. La capitolul tehnic insa, avem informatii de semnalat.

Asadar, designul exterior nu aduce multe noutati. Grila are insa o identitate noua, iar farurile LED au scazut in dimensiuni si au contur modificat. Tehnologia MultiBeam este optionala. Si in spate sunt modificari subtile. Stopuri rectangulare, bara de protectie si evacuari revizuite, sunt lucrurile importante. In fine, clientii vor putea opta pentru jante cu dimensiuni de 17-19 inch.

Mercedes-Benz GLC, facelift subtil si motoare noi Mercedes-Benz-GLC1-1024x653Mercedes-Benz GLC propune schimbari si la interior

In habitaclu regasim un alt volan, cu doua versiuni, ambele cu caracter sportiv. Si gama cromatica a suferit schimbari, incluzand acum si variantele Natural Grain Walnut, respectiv Natural Grey Oak.

In plus, modelul primeste sistemul de infotainment MBUX. Va reamintim, acesta a debutat pe noua generatie a Clasei A.

Mercedes-Benz GLC, facelift subtil si motoare noi Mercedes-Benz-GLC5-1024x653Motoare noi

Modelul este disponibil cu doua variante diesel si una pe benzina. In prima caregorie intra GLC 220d 4Matic (194 CP si 400 Nm) si GLC 300d 4Matic (245 CP si 500 Nm). Versiunea pe benzina, GLC 300 4Matic propune 258 CP si 370 Nm. Propulsorul este completat de un motor electric de 10 kW cu un cuplu de 150 Nm ce alimenteaza un sistem electric de 48 V.

Toate versiunile sunt disponibile cu transmisia 9G-Tronic si tractiune integrala. GLC primeste suspensia Dynamic Body Control, care este cuplata cu sistemul Dynamic Select ce permite doua moduri off-road, Off-Road și Off-Road+.

Mercedes-Benz GLC facelift va fi prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva, care debuteaza saptamana viitoare. Vanzarile vor demara la jumatatea anului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.