Lotus SUV

Lotus se pregateste sa lanseze un model SUV in 2021. Acesta face parte din procesul de revitalizare al marcii, initiat dupa ce aceasta a fost cumparata de Geely.

Intr-un interviu acordat Automotive News, CEO-ul Lotus, Phil Popham, a vorbit despre un SUV. Dar si despre faptul ca acesta va pastra ADN-ul Lotus. „Suntem o marca sportiva. Intotdeauna focusul nostru a fost catre sofer si experienta acestuia la volan. Acesta este ADN-ul Lotus si trebuie sa se pastreze indiferent de segmentul pe care il vom explora”, a spus el.

Lotus pregateste un SUV

Faptul ca Lotus a fost preluat de Geely, grupul care detine si Volvo, reprezinta un mare plus. Mai precis accesul la resurse si tehnologii care sa permita marcii sa nu se rezume la masini sport. „Geely este compania globala cu cea mai importanta crestere in zona auto. Iar acest lucru ne sprijina din plin. Nu vom abandona modelele sportive. Primul urmeaza sa apara pana la finele anului si se va produce in Marea Britanie”, spune Popham.

Popham vorbeste insa si de un model complet nou. Acesta va aparea pana la finele lui 2020 in varianta de concept. Si singura certitudine este ca nu o sa fie un model electric, ceea ce inseamna ca nu va folosi platforma Polestar. „Va avea toate caracteristicile brandului in materie de performanta. Si nu doar on road, ci si off-road, ca si in ceea ce priveste manevrabilitatea”, a completat acesta.

Iata si primele schite, pe care Lotus le-a depus la oficiul pentru patente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.